Novice

DKV boxi kmalu tudi v Italiji

12. april 2020
Največji upravljavec italijanskega avtocestnega omrežja, Autostrade per l’Italia, S.p.A., je podpisal pogodbo o uvedbi DKV BOX ITALIA. Za brezgotovinsko obračunavanje cestnine za vsa tovorna vozila s skupno dovoljeno maso nad 3,5 tone. Družba Autostrade per l’Italia S.p.A. upravlja z več ko ...
Beri dalje

Peti član

11. december 2019
Scania je, sicer zadnja med velikimi evropskimi proizvajalci težkih tovornjakov, v ponudbo 13-litrskih vrstnih šestvaljnih motorjev uvaja močnejšo verzijo od 500 konjev. Novinec je odlična alternativa najšibkejšemu V8 motorju iz domače proizvodnje, saj je lažji, ob tem pa zagotavlja več mo ...
Beri dalje

Volvov težki program na elektriko

11. december 2019
Potem ko so že pred časom z modeloma FL in FE predstavili svoje prve električne tovornjake v lahkem in srednjem segmentu, je Volvo pred koncem leta predstavil še koncept težkega električnega tovornjaka za regionalno distribucijo in gradbeništvo.
Beri dalje

Predstavljen tovornjak Nikola TRE

9. december 2019
Iveco, FPT Industrial in Nikola so predstavili prvi tovornjak, ki je nastal v skupnem sodelovanju. Nikola TRE je električni tovornjak, ki temelji na pred kratkim predstavljenem modelu S-Way.
Beri dalje

Iveco drugo leto z novo armaturo

18. november 2019
Pred kratkim oznanjeno sodelovanje z Nikolo bo pokazalo prve rezultate že v kratkem, in sicer je Iveco že napovedal povsem nov digitalni kokpit.
Beri dalje

Dars: novi sistem cestninjenja je p

4. november 2019
Ni slike
Lani uveden sistem cestninjenja avtobusov in težkih tovornih vozil je med drugim pripomogel k zmanjšanju izpustov toplogrednih plinov in trdnih delcev na avtocestah.
Beri dalje

Aplikacija MAN Driver dobila pomemb

4. november 2019
Digitalizacija postaja pomemben člen tudi pri voznikih tovornih vozil. Tega se dobro zavedajo tudi pri MAN-u, kjer so pred kratkim temeljito osvežili njihovo mobilno aplikacijo MAN Driver. Z njo lahko vozniki sedaj korakoma preverijo stanje vozila pred vožnjo. Tovrstni preventivni prijemi so klju ...
Beri dalje

Novi MAN prihaja februarja

28. oktober 2019
Težko pričakovani novinec iz hiše MAN - naslednji TGX, bo luč sveta ugledal čez štiri mesece.
Beri dalje

Koncept tovornjaka brez kabine

28. oktober 2019
Scania je predstavila nov popolnoma avtonomni tovornjak, ki nima kabine. Gre za štiriosni prekucnik modularne gradnje, ki bi delo lahko opravljal v za promet zaprtih območjih, kot so npr. rudniki.
Beri dalje

Popolna restavracija stare legende

28. oktober 2019
V prodajalni Scania na jugozahodu Poljske stoji en prav poseben tovornjak, ki izstopa med drugimi tovornjaki na dvorišču. Ne, ne gre za unikatno urejen show truck, temveč za kompletno obnovljen oldtimer tovornjak Scania L85 Super letnik 1971.
Beri dalje

Stran:   < 1 2 3 4 5 71 >