Tovornjak Klub

Najprej je bila to ideja na forumu portala tovornjak.net. Potem so misli kar deževale, navdušenje nad idejo je bilo več kot očitno. Nato se je o tej ideji začelo resno razglabljati. Kje paziti, na kaj biti pozoren, kako to izpeljati, kako se primerno predstaviti? Premostili smo porodne težave in nastal je tovornjak Klub, ki združuje tiste, ki jim je tovornjakarska kabina vsakdanjik in tiste, ki bi radi da bi jim bila.

Dobrodošli na uradni strani Društva šoferjev in ljubiteljev gospodarskih vozil Slovenije - tovornjak Klub.


O klubu

Društvo šoferjev in ljubiteljev gospodarskih vozil tovornjak Klub združuje tovornjakarske zanesenjake in šoferje, kateri smo se odločili svoje ideje, zanimanja, predloge deliti z drugimi člani kluba in tako prispevati v debate o segmentu gospodarstva, ki ga zaznamuje vonj po nafti. Povprečna starost članov kluba je pod 30 let, kar kaže na veliko zanimanje mlajše populacije za transport in tovornjakarstvo.


Aktivnosti

V klubu si bomo prizadevali omogočiti našim članom informitranje o novostih, ki se nenehno pojavljajo na področju gospodarskih vozil ter jih nuditi številne ugodnosti v obliki predavanj, izobraževanj. Namen kluba je tudi skupinski obisk različnih prireditev, tako domačih kot tujih. Gre predvsem za tako imenovane "Truck showe". Področje zanimanja so tudi ogledi tovarn gospodarskih vozil, kar bomo poskušali uresničiti s pomočjo naših sponzorjev. Seveda pa je velika želja lastna organizacija tovornjakarskega srečanja - takšnega, ki je v tujini na različnih počivališčih stalnica.Kontakt

DRUŠTVO ŠOFERJEV IN LJUBITELJEV
GOSPODARSKIH VOZIL SLOVENIJE
Marjeta na Dravskem polju 79b
2206 Marjeta na Dravskem polju

Matična št.: 1802135
Davčna št.: 68863357
TRR: SI56 0417 3000 1507 186 (odprt pri Novi KBM d.d)
Letna članarina: 20€ (nakaže se na TRR kluba)


Zakoniti zastopnik (predsednik) društva:
Marko Klajnšek
Tel.: +386(0)40 581 445
E-mail: klajnsekmarko.sp@gmail.com

Klubske novice