Dobrodošel, Gost. Prosimo, prijavite se ali se registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in trajanjem prijave

Napredno iskanje

12317 Objav v 348 Temah- 166 Uporabnikov - Najnovejši uporabnik: Klemen Kobetič
tovornjak forumGlavne temeTovornjakiTovornjaki skozi zgodovino
Strani: 1 ... 13 14 [15] 16 17   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tovornjaki skozi zgodovino  (Ogledov: 37520 )
0 Uporabnikov in 3 Gostov pregleduje to temo.
Sviz
Poznavalec

Objav: 368

« Odgovor #560 : 21.01.2010, 18:37 »

čaki malo, špedransovih dafov pa nimam v spominu, kateri model so imeli?
Prijavljen
Andrej Šega
Voznik
*
Objav: 415

« Odgovor #561 : 21.01.2010, 18:41 »

OK Sviz, ti dam v prvi točki prav... Tudi sam sem imel to z uvozom na sumu (prestaro vozilo-ne odgovarja eko standardom, pa še kakšni drugi bi se tudi našli), vendar sem čakal kakšnega pametnjakoviča. Pa si očitno bil edini, ki je moje sume potrdil...

Pod drugo, jaz sem tematiko na Rabo, tukaj nadeljeval le informativno, saj sem že v enem izmed prejšnjih postov povdaril da so to le "mokre sanje", kar pomeni tudi kot "mokre sanje" za klub, saj finance še približno niso tako rožnate, kot si marsikdo tukaj očitno hoče predstavljati.
Pod tretje, če veš kaj vse je potrebno popravit, ter znaš predvidit tudi nepredvidene stroške, itd (sam poznam par pacijentov, ki so prvič obupali na štartu, drugič jih je povozila ORGANIZACIJA, tretjič zaletavost, ter kompliciranje, kjer to sploh ni potrebno, ter pod četrto (trenutni projekt), nepremišljenost, ter dosledno baba čula-baba rekla-baba zaj***ala...) Predvsem pa za tak projekt rabiš čas, predvsem pa moraš vedet kaj delaš, ali pa vedet komu dat kaj delat (sem se že srečal z enimi par pametnimi komadi, ki v nulo obvladajo, kako nekaj v okvari dokončno postane v okvari), če sam ne znaš. To je moja logika....
Kot pa vem, je šlo kar nekaj projektov v kontejner in deponijo (npr. odmevnejši je bil Opel Manta Irmisher 2.0 prirejen za drift (avto stal 400€, v motor se je vložilo cca 2.500€, končni efekt (karoserija na deponiji, na motorju, oz. v njem se je še leto dni nabiral prah (dobil nekdo idejo, da bo blok speskal, vizuelno obnovil, ter nato mastno prodal, končni efekt pa je bil, da je šel motor za staro železo).
Pravtako Seat Ibiza (avto registriran, ter se je počasi "tunal" (poleg ostalega sranja v pripravi nov motor 1.8 prirejen za prisilno polnjenje (turbo ali kompresor), paketno bodykit (home coustom) , na koncu projekt pristal na deponiji, samo zato, ker se ga je lastnik (moj brat) vredu napil, ter se odločil da bo avto pred garažo sparkiral v freestyle z ročno (kar mu je tudi uspelo enih 750m prej - na streho) Ter trenutni "projek" ob katerem še sam ne vem, kaj naj.... se smejim, ali... confused

Moj projekt pa samo čaka.... Čaka na konec recesije, pa en dober finančni šok... Pa mislim, da se ga bom lotil kar sam, ker koliko sem do sedaj opazil, so najpametnejši ravno pomagači... (se jih je pa kar nekaj javilo (od kleparjev, do mehanikov), da bi zalaufali ta projekt, ampak povečini mesarji (Marko in Co. izvzeti), teh pa ne rabim (ker nimam želje dvakrat delat ličarije, pa tudi nimam želje, da ko mi VTEC prvič "vklopi", da mi odpihne pol motorja (sem videl kako eni samo teflone "prešajo", ali pa glave skupaj sestavljajo , pa mi je bilo že slabo,...).

73

Njofla, mislim, da če imaš avto, kot je v tem primeru RABA, mislim da ni več važno ali ruka ali ne,... ampak bolj, da ko se pelješ do vaške gostilne (nekje doma bi se še mogle najt stare jugo tablice) malce "na šprancir avto pelat" (z takim avtom v nedeljo k maši ravno verjetno nebi šel), da se za trenutek ali dva vrneš dvajset ali več let v preteklost, kjer so bili drugačni časi, drugačno življenje, čas kjer se nikomur nikamor ni tako mudilo, kot npr. dandanes...  nod  Pa naj ti tekne - pir namreč. Jaz trenutno nimam dostopa do pira (tak da sem ti malce fauš), imam pa zraven nekaj boljšega, tak malo, da me ogreje (mater je žgeč)... lol
Prijavljen

73 de S54Y

Da si šofer, ne rabiš biti nor....

....pomaga pa!
MaRkY v8
Mehanik
*
Objav: 186

MaRkY V8

« Odgovor #562 : 21.01.2010, 18:45 »

piksna ena taka raba stoji tu malo naprej od mene ampak zaraji lepšega je majster dal gor napise daf včasih je bil prikoličar s karelo pol pa so to odrezali in naredli šleperja priji naokoli pa grema pokuken

špetrans je imel samo 2 dafa z to kabino staro(raba sistem) enega je potem kupo iz rač prevoznik napast in bom probal dobit kake slike od njega
« Zadnja sprememba: 21.01.2010, 18:49 MaRkY v8 » Prijavljen

THE KING IS BACK 
Boštjan
Poznavalec
*
Objav: 666

Think chocolate!

« Odgovor #563 : 21.01.2010, 19:04 »

Piksna: v soboto ko boš že na letališki, ti priporočam sprehod naprej do kontejnerskega terminala SŽ. Tam so bile nekoč parkirane njihove Rabe, morda je še vedno kakšna tam.

Kar se stroškov obnove tiče, je sviz hudičevo dobro povedal in ja, če bi kdo rad kakšnega TAMiča, moj je naprodaj.
Prijavljen

V življenju največ tvegamo, če ne tvegamo.
Sviz
Poznavalec

« Odgovor #564 : 21.01.2010, 19:39 »

piksna ena taka raba stoji tu malo naprej od mene ampak zaraji lepšega je majster dal gor napise daf včasih je bil prikoličar s karelo pol pa so to odrezali in naredli šleperja priji naokoli pa grema pokuken

špetrans je imel samo 2 dafa z to kabino staro(raba sistem) enega je potem kupo iz rač prevoznik napast in bom probal dobit kake slike od njega

besede probal i u mojem besednjaku, raje jo nadomesti z besedo obvezno. torej, obvezno dobi kake slike

boštjan, čaki da pride kej soldov h bajti, pa pridem ponj
Prijavljen
Andrej Šega
Voznik
*

« Odgovor #565 : 21.01.2010, 20:15 »

Piksna: v soboto ko boš že na letališki, ti priporočam sprehod naprej do kontejnerskega terminala SŽ. Tam so bile nekoč parkirane njihove Rabe, morda je še vedno kakšna tam.

OK zmenjeno... ti samo povej v kero smer morem it... lol lol lol

Glede stroškov pa še predobro vem, da to ni poceni špas, zato pa sem  omenil nekaj z sanjami v vezi...

Samo moj projekt (da nebo pomote ni RABA) bo požrl enih 10K€ (realizacija bi se morala začeti že lani, vendar je recesija zaj***** plane, morda drugo leto, letos pa težka, razen če "trofim" na loteriji), morda precej več... Ampak moj projekt je poskus nemogočega. Vem, da se da naredit, le peneze je potrebno imet zraven, material (vedno bolj imam občutek da bo Made in China zraven), ter ekipo ki ve kaj dela, ne pa kup mazačev, ker mazaštvo lahko pričakujem od sebe, ker vem kako je projekt zamišljen, kje lahko fušam, kje je treba bit "picajzl". Od drugih pa mislim, da lahko upravičeno pričakujem profesionalizem, saj konec koncev se imajo za neke profiče.... Se motim?
Prijavljen

73 de S54Y

....pomaga pa!
Čebul'ca
Poznavalec
*
Objav: 109

« Odgovor #566 : 21.01.2010, 21:46 »

By: LKW-Stefan forum

To mi delaj!  cool

Od Eurotransa sta bili samo dve beli in sicer 6x4 za izredne prevoze, vse ostalo tipična modra kabina. En teden šraufanja za en teden furo delat. Vsaj z vikend pavzo ni bilo problema.  cheeky
Prijavljen
Denis Veljkovič
Sopotnik

Objav: 984

« Odgovor #567 : 21.01.2010, 22:53 »

Evo še ena lepa kompozicija, ko smo že pri RABAh da bomo lažje zaspali :)

* YU99.jpg (77.77 KB, 640x427 - ogledov 183 .)
Prijavljen

Velkić
Jernej Krivec
Sopotnik

Objav: 162

« Odgovor #568 : 22.01.2010, 15:55 »

TAM
http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=3446690
Prijavljen
Andrej Šega
Voznik
*

« Odgovor #569 : 22.01.2010, 18:19 »

Haaa, tegale se pa jaz še spomnim..... thumbs Za Merkur CE, ga je ena blond gospodična srednjih let vozila... Smo velikokrat skupaj nakladali, ko sem še pri Požganu vozil Ivecota, to je ene tri leta nazaj... Sicer je malce kadil, ampak hudič je pa kar letel, ga nisi mogel kar tak po dvopasovnici prehitet(sicer moj "ivek" je seveda imel eno veliko skrivnost, a sem vseeno dekleta rad naprej spuščal...), ko smo hodili na IE dokladat belo tehniko.... cool
Prijavljen

73 de S54Y

....pomaga pa!
Njofra
Voznik

Objav: 161

« Odgovor #570 : 22.01.2010, 18:26 »

Nikakor se ne morem spomnit tipa-enga so mel sigurno je bla visoka kabina in je vleku jumbota-nekako podoben 2800,ma ne čisto.Res se zdej ne morem spomnit,videval sem ga tud po Turčiji.
Prijavljen
MaRkY v8
Mehanik
*
Objav: 186

MaRkY V8

« Odgovor #571 : 22.01.2010, 18:28 »

javascript:moreSmileys();

Nikakor se ne morem spomnit tipa-enga so mel sigurno je bla visoka kabina in je vleku jumbota-nekako podoben 2800,ma ne čisto.Res se zdej ne morem spomnit,videval sem ga tud po Turčiji.

sem kontaktiro g. Napasta pa mi bo poiskal sliko od tega avta jas tuji vem da je biil in da je vlačo jumbo ampak nevem klko jh je blo
Prijavljen

THE KING IS BACK 
Njofra
Voznik

« Odgovor #572 : 22.01.2010, 18:39 »

Ok-enga se spomnim,ma verjetno je bil še kšn.
Prijavljen
Denis Veljkovič
Sopotnik

« Odgovor #573 : 22.01.2010, 22:14 »

Ko zadanem sedmico na lotu, si bom omislil tako reč  thumbs  nod  wink!!! Res to je moja velika želja ! Ravno taka kompozicija !

* 44.jpg (74.25 KB, 800x536 - ogledov 150 .)
Prijavljen

Velkić
Denis Veljkovič
Sopotnik

« Odgovor #574 : 23.01.2010, 19:37 »

Kakšen komentar  grin

* scan17.JPG (57.06 KB, 628x480 - ogledov 200 .)
« Zadnja sprememba: 23.01.2010, 19:39 Denis Veljkovič » Prijavljen

Velkić
Njofra
Voznik

« Odgovor #575 : 23.01.2010, 22:08 »

Kakšen komentar  grin
Hja,eksotična slika grin-ni sinhronov,ni blazin,ni retarderja,ni klime,ni tempomata,ni žlajfou(zavor),ni konjev-skratka nič luksuza.
Prijavljen
Sviz
Poznavalec

« Odgovor #576 : 23.01.2010, 23:02 »

je pa zato puhn takvin, kar skompenzira vse naštete težave
Prijavljen
Sviz
Poznavalec

« Odgovor #577 : 23.01.2010, 23:08 »

mm, ne bo držalo, mogoče 17-232 ali pa 14-192?

Aha pol je bil pa 14-192.
Mi je tako hudo žal da ga nisem kdaj peljal...

evo, zdej imaš priliko...
http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=3452152
Prijavljen
Boštjan
Poznavalec
*
Objav: 666

Think chocolate!

« Odgovor #578 : 24.01.2010, 00:30 »

Renault manager - slika s predstavitve 1991.

* loG340_Ti_G330_G300_G230_Ti (Medium).jpg (84.45 KB, 800x580 - ogledov 143 .)
Prijavljen

V življenju največ tvegamo, če ne tvegamo.
Njofra
Voznik

« Odgovor #579 : 24.01.2010, 11:18 »

je pa zato puhn takvin, kar skompenzira vse naštete težave
Sm te čakou,ker sem vedu,de ti na bo uteklo... rolleyes
Prijavljen
Sviz
Poznavalec

« Odgovor #580 : 24.01.2010, 12:46 »

ti,a se spomniš tega

* ---_0047.jpg (718.76 KB, 1536x1024 - ogledov 235 .)
Prijavljen
Andrej Šega
Voznik
*

« Odgovor #581 : 24.01.2010, 12:52 »

WTF?! Kaj pa je tega doletelo? shocked
Če na brzino pogledaš, si misliš, da je motor bil preveč navit, pa je hotel "pobegnit", čeprav je ob podrobnejšem pogledu jasno, da je kabino potisnilo nazaj, tako da je zato "mašin" ven pogledal...

73

Tablica pa začuda "preživela".... lol lol lol
« Zadnja sprememba: 24.01.2010, 13:00 Andrej Šega » Prijavljen

73 de S54Y

....pomaga pa!
Denis Veljkovič
Sopotnik

« Odgovor #582 : 24.01.2010, 13:10 »

O, fu*k, kerga leta je blo to ? Te slike pa nism vidu..., če se ne motim je slikano to u salonitu...kaj se je pa zgodilo ?
Prijavljen

Velkić
Njofra
Voznik

« Odgovor #583 : 24.01.2010, 17:41 »

O, fu*k, kerga leta je blo to ? Te slike pa nism vidu..., če se ne motim je slikano to u salonitu...kaj se je pa zgodilo ?
Se spomnem,ja-slikano je pa v Tolminu.
Prijavljen
Piranja
Voznik
*
Objav: 212

Piranja

« Odgovor #584 : 24.01.2010, 23:03 »

No Denis tud jst sm si želu MAN s puščavskim stropom-Tolminski so mi bili najlepši. Sm takrat ko sm si jst to umislu in ko jih je tolmin vn dajol je bila zame cena še ne dostopna!

Pol sm se pa odloču za našga fiata 619 n1 in akcija. Prvo iskanje pol, ko sem ga najdu prepričevanje lastnika da mi ga proda. Trajalo je en 4 leta pa ene par klicov pa tud tri obiske. Nism zgube vole!

No štorija:

Se dogovoriva, da pridem po njega. V petek popoldne vzamem kolega, da bo nazaj pelov osebn avto jst pa Fiata. Pridemo v KP. Hotl so vodo nalit v kiler pa so pipco za ispust otrgal. Akcija, kiler vn pa lotat. Zrihtano, avto je treba za lafat-3 leta je stal Akumulator noter-seveda slabe. Vergla, vergla pa nc-se spomnm:uf bedak nafte nisi napumpal, to nardim, vergla vergla pol pa kresne. Skor sm se zjokal ko sm zaslišal stari zvok Fiata, k sm ga 14 let poslušal.

Večer, kam spat? se spomnm da mam bivšo sošolko v Piranu, pokličem pa greva s kolegom knjej. Namest da bi se znjo vbadal, gruntam na Fiata in se ga zraven napijem-seveda od vesela.

Drug dan sobota.

Akcija, uredit prepis, zrihtat zavarovanje in probne tablice.
Možak mi skoz govori  mislm, da se ti danes neboš pelal. Jst ne odneham!
Odštejem denar-počutm se čistga bedaka! Kaj men tega treba Raj bi si kupu bolši osebn avto, al pa kej druzga-taki občutki me prelivajo, pa se mozak me straši. Gremo naprej. Da je bla cena nižja smo se zmenil da prešraufam gume. To nardimo z veliko muko. Zajebava dvigalka, teren mehak, podlagat z dilcam, … V glavnem odpoveduje mi vs razum. Tako ko ponavadi: zadnja guma neče iz difrencijala dol. Tolčm z macolo, ne odneha, pol mi kapne-spust gumo pa bo odnehala feltna. Končno rešeno.

Nasleden poseg: Zalafam avto, po 20 min nafila zrk, ampak glej ga zlomka, ni kihnu ampak je razneslo zračn rezervar. Bo še kej, se vprašam. Kaj zdej!
Možak je bil dobr in mel sem to srečo da sem mel okol 3 fiate. Gremo šrafat. Pazm, da ne otrgam lajtenge. Grem na druzga fiata, na tisti strani k so zračni rezervorji. Tam pa same koprive, trni pa še čakam kdaj me bo kakšna kača pičla. Ne moram odvit pasa, ki drži rezervoar. Odpove mi in se usedem ko kakšen pozabljen človek. Rečem kolegu dej ti! On je to nekako rešu! To je zrihtano, sm veste kako je pol spet s tistimi pasi-ne gre in ne gre skup, ampak ajde rešmo.

Zdej pa zares čas za odhod. Se vsedem v kabino, gremo! Miselte si! Ni kuplunge. Gumice cilindra so šle! Akcija spet šrafanje z druzga Fiata. Sestavm, nafilam z oljem. Sej veste, če ni pumpe za bicikl, uporabš kr sebe pa dolg šlauf, natočš olje pa probaš pihnt. Ne gre-probaš vse. Ni druge ko it kupt pumpo za bicikl pa še olja. To vse zrihtaš pa spet nč-ves trud zaman. Tud ta cilinder je zanič!

Mine te vse- tako kot je rekel možak: ne boš se peljal!

Pospravim orodje in se peljem domov. Mislm da sem imel 300 pritiska in nč več živcev.
Sprašujem sam sebe: je tega treba, kakšn bedak si s tem starinam, pa vse mogoče,…

Čez 3 mesce v avgustu vzamem kamion s prikolico, k ga mamo za prevoz mobilnih hišc. Pa akcija. Mene ne bo več j…, naložu ga bom pa bo.
Kuplngo so zrihtal kr v KP, tako da k sm jst pršu je blo vse zrihtano. Tako mislš. Zalafam, zgruntam da višina ne bo uredu. Ah vzamem rezilko odrežem prvo steno kesona. Skor sm zažgal vse 3 fiate. S tem da smo ščitil z neko dilo da iskre niso letele. Veste kakšna je trava v KP avgusta. Smo pogasl, ni panike. No to je rešeno.

Hočem ga premaknt ne gre, kaj je spet!? Aha ročna ne spusti. Hitro na kason nardit lukno v podnu, da prideš do menjalnika. Rešem problem in ga naložim na prikolico. Ne nemora vse jit po sreč. Zategnem ročno kolega podloži kajlo. Prpravljam gurtne za zvezat pa vidm: Fiat se počas premika. O to ne bo dobro, tečem da bom skoču v kabino da bom zabremzal. Ne morem odpret vrat, cukam pa mi le rata, ko je na polovici že s prikolice. Uf si odahnem rešu sem situacijo. Kolega pršepa, kaj pa je. No v tem času je Fiat prevozu kajlo, ki je odletela direkt kolegu v nogo. Poveževa in se odpeljeva v NM.

No da vam povem še največjo težavo ki me muči in me je pri tem mučila. Prav tako kot jast imajo starino rade OSE (jst sm mislu da je fiat čebelnjak) , ki jih sovražim. Tako da sem bil tud malo opikan.

Se opravičujem za slovenščino in dolžino.

hehehehe, car... super je blo tole prebrat.. si ga potem porihtal?
Prijavljen

prelepa gorenjska
----------------
mein sport ist transport
CB - Dejan
Sopotnik

Objav: 409

Gočovc

« Odgovor #585 : 25.01.2010, 20:55 »

Ni čisto isto ampak ne bi bilo slabo smile
Prijavljen

Gledam kokice pa jem film....
Miran Štine
Voznik

Objav: 43

« Odgovor #586 : 26.01.2010, 10:58 »

A ta filmček, kej prebudi v vas?

http://www.youtube.com/watch?v=SOEzf6Kiq2Q&feature=related!
Prijavljen

dok dimi znam da vuće!
Miran Štine
Voznik

Objav: 43

« Odgovor #587 : 26.01.2010, 11:07 »

hehehehe, car... super je blo tole prebrat.. si ga potem porihtal?

Sprav sem ga vstanje da je vozn, celo sem se nekaj vozil in je kar šlo. Mal dalši sprehod smo nardila en 50 km pa se je kr izkazu.

Nisem ga zrihtal, ker smo mel jači karambol Actrosa, pa sej veste take zadeve majo prednost, no pol smo pa kupil še mal razbito cisterno MB in tako se leta prec obrnejo. Zdej je vse to porihtano in mislm da je letos spomlad fiat na vrsti!
Prijavljen

dok dimi znam da vuće!
Denis Veljkovič
Sopotnik

« Odgovor #588 : 27.01.2010, 22:08 »

Malo mađarov

* CNV00012jpg2.jpg (78.44 KB, 800x536 - ogledov 102 .)

* File1420.jpg (33.41 KB, 640x423 - ogledov 111 .)

* File1425.jpg (36.71 KB, 639x404 - ogledov 131 .)

* File1650.jpg (30.57 KB, 640x419 - ogledov 98 .)
Prijavljen

Velkić
Kamionar
Poznavalec

Objav: 47

Bodi to kar si........

« Odgovor #589 : 27.01.2010, 22:42 »

No za skomine na dobre čase . Moj 1213 letnik 1978 . Sprva je bil cisterna od Petrola . Nato sem šasijo podaljšal pri Oblaku v Sinji gorici . Kason pa je kupljen pri prevoz Brežice . Prodal sem ga 1996 Tušu , ki ga je uporabljal v skladišču za interne premike .

* moj Mercedes 1213 ko sem ga pripravil za TIR in Rusijo 1994.jpg (370.88 KB, 1177x795 - ogledov 159 .)

* moj Mercedes 1213 leta 1994.jpg (397.01 KB, 1182x795 - ogledov 109 .)

* moj Mercedes 1213 v Rusiji.jpg (284.43 KB, 982x693 - ogledov 160 .)

* moj Mercedes 1213 v Ukraini na Krpatih 1994.jpg (268.13 KB, 982x693 - ogledov 172 .)
Prijavljen

Be careful out there , they waiting for you at home.
Sviz
Poznavalec

« Odgovor #590 : 31.01.2010, 11:47 »

no, velemojstri z strašnimi izkušnjami, si predstavljate da je možakar si upal vozit špedicijo brez longline scania kabine shocked shocked lol
Prijavljen
Sviz
Poznavalec

« Odgovor #591 : 31.01.2010, 11:48 »

čakaj, zdaj sem pa zmeden, edino te je imel viator, oziroma še varianto z spalno kabino, sme razumel da je bil vaš ex viator?
Prijavljen
Njofra
Voznik

« Odgovor #592 : 31.01.2010, 15:38 »

čakaj, zdaj sem pa zmeden, edino te je imel viator, oziroma še varianto z spalno kabino, sme razumel da je bil vaš ex viator?
A si mislu MB ali MAN?
Prijavljen
Sviz
Poznavalec

« Odgovor #593 : 31.01.2010, 16:29 »

man, enih par postov nazaj je bil diškorš okoli mana 14.192
Prijavljen
Njofra
Voznik

« Odgovor #594 : 31.01.2010, 16:35 »

se mi je zdelo,ja
Prijavljen
Štopar
Voznik
*
Objav: 624

ŠTOPAR

« Odgovor #595 : 31.01.2010, 17:57 »

no, velemojstri z strašnimi izkušnjami, si predstavljate da je možakar si upal vozit špedicijo brez longline scania kabine shocked shocked lol

Ja....Z takim strojem pa sem tudi jaz začel nabirati šoferske izkušnje.
MB 1213 je bil moj prvi kamion z katerim sem delal dobrih 6 mescev po Sloveniji od zore do mraka vsak dan.

Škoda,škoda da nimam nobene slike! confused confused
Prijavljen

Denis Veljkovič
Sopotnik

« Odgovor #596 : 16.02.2010, 15:42 »

Evo ga še en FAP s srbskih cest ;)

(slike sem dobil nekje na FB)

...Me prav zanima kolk more met skupne na tisti sliki, ki je naložen ? :)

Prijavljen

Velkić
Kamionar
Poznavalec

Objav: 47

Bodi to kar si........

« Odgovor #597 : 16.02.2010, 21:47 »

Evo ga še en FAP s srbskih cest ;)

(slike sem dobil nekje na FB)

...Me prav zanima kolk more met skupne na tisti sliki, ki je naložen ? :)
Da ima preveč ima.
A ker je suhi in ne rečni pesek ni veliko več .
Prijavljen

Be careful out there , they waiting for you at home.
Denis Veljkovič
Sopotnik

« Odgovor #598 : 20.02.2010, 16:14 »

Tam, ki je odslužil svoje ;)

* 13334_1160948624479_1250713166_30418676_3415471_n.jpg (53.36 KB, 604x453 - ogledov 155 .)
Prijavljen

Velkić
Njofra
Voznik

« Odgovor #599 : 20.02.2010, 16:31 »

Tam, ki je odslužil svoje ;)
Ma ki mu manjka-za polet je dobr kr ni džje ne nuca vrat in blatnikov
Prijavljen
Strani: 1 ... 13 14 [15] 16 17   Gor
Natisni
Pojdi na: