Dobrodošel, Gost. Prosimo, prijavite se ali se registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in trajanjem prijave

Napredno iskanje

12303 Objav v 348 Temah- 166 Uporabnikov - Najnovejši uporabnik: Klemen Kobetič
Strani: 1 [2]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Zaključek leta 2009  (Ogledov: 1759 )
0 Uporabnikov in 1 Gost pregleduje to temo.
Matej R
Sopotnik

Objav: 260

MT-8

« Odgovor #40 : 24.12.2009, 00:37 »

Pridem tudi jaz (če nas bo preveč za dano število mest na stezah, se lahko odpovem podiranju kegljev).

10 je kar lepa številka, čeprav na število uporabnikov, je nizka.
Prijavljen

Till Lindeman

na krivini u brzini, sa elanom za volanom
Andrej Šega
Voznik
*
Objav: 415

« Odgovor #41 : 24.12.2009, 02:29 »

Če nas bo prišlo vsaj 10,bo to že kar "napredek"  nod thumbs

Torej se dobimo res v soboto,ne nedeljo ?

Citat:
Torej V Tušu so rezervirane v soboto 26.12.2009 (sem upošteval vaše želje) ob 20.00h tri steze za dve uri

cool cool cool

Se vidimo  nod thumbs cool wink

Ja v soboto je...

BTW, a prideš z šefico, ali si dobil dovolenje za prosti izhod? lol Na zadnje, ko sem nekje omenjal prikolico, se je skoraj slabo končalo... blush
Prijavljen

73 de S54Y

Da si šofer, ne rabiš biti nor....

....pomaga pa!
Joc
Voznik Avtobusa
*
Objav: 249

« Odgovor #42 : 24.12.2009, 07:20 »

Pridem z "tandemom"-prikolico("šefico"),ne solo  grin smile
« Zadnja sprememba: 24.12.2009, 07:22 Joc » Prijavljen
Andrej Šega
Voznik
*

« Odgovor #43 : 24.12.2009, 14:22 »

Pridem z "tandemom"-prikolico("šefico"),ne solo  grin smile

Haha.... Pri vaši firmi pa trpiš, ko moraš naokoli vozit tandem prikolico, pa še šefica ti diha za ovratnik.... lol lol lol Ehhh bogi ti, se mi kar smiliš.... nod

73

PS: No cifre so že malo bolše... thumbs Bom še malce počakal, če bo še kdo "potrdil" (ane LKW, bom tvoji reko, da nič več sexa za tebe, ker pol si mi ves raztresen in "čorav", pa pozabljaš na dogovorjene stvari) dry lol lol
Prijavljen

73 de S54Y

....pomaga pa!
Andrej Šega
Voznik
*

« Odgovor #44 : 24.12.2009, 14:38 »

No cifre so pa sedaj še lepše... Imam vas točno za dve stezi (12 potrjenih + 1, ki ne ve kam bi se dal) lol, če mi še Aljaž potrdi, bi eventuelno rabili še dva igralca, da imamo normo zapolnjeno, pa sploh ne rabim več klicat v Celje....

73

PS: Torej program je sledeč; Na lokaciji se dobimo ob najkasneje 19.45h, da se preubujemo, ter natoob 20.00 začnemo z igro do 22.00h, po neuradnih informacijah (bomo preverili na licu-mesta) je do 23h navoljo restavracija, da se okrepčamo, nato pa diskoteka, do 03 h zjutraj, oz. dokler ne omagamo, ali nas "fuknejo" iz "diskača"...

PPS: Pa da mi ne boste pubeci delali sramote pred lokalnimi deklinami, tak kot lani v MB, ko je "čoravi" piksna še alkotester uničil zaradi preobremenitve... blush blush blush
« Zadnja sprememba: 24.12.2009, 14:42 Andrej Šega » Prijavljen

73 de S54Y

....pomaga pa!
MaRkY v8
Mehanik
*
Objav: 186

MaRkY V8

« Odgovor #45 : 24.12.2009, 20:50 »

piksna vse si organiziral pa vse kdo pa se pelje z nama pa nisi nič povprašal!!
Prijavljen

THE KING IS BACK 
Andrej Šega
Voznik
*

« Odgovor #46 : 24.12.2009, 22:07 »

piksna vse si organiziral pa vse kdo pa se pelje z nama pa nisi nič povprašal!!
Saj si se par postov nazaj ze sam ponudil Marjetki za prevoz.... Se nebom vmes stulil, da si deklina nebo kaj mislila pol... cool

Si se z LKWjem zmenil, kdo gre iskat dekline v Lenart?

73

PS: Glede na to da si se ze ponudil Marjetki za prevoz, pa se LKW bo svojo zraven peljal, grem lahko tudi zraven Stoparja, da nebo kdo reko, da guzvo delam... blush

Stopar, a tvoj accord ze ima vgrajenega noter avtopilota za pijance okoli vozit? Drugace zrihtaj enega treznega, da naji bo domu pelal... lol lol lol lol
Prijavljen

73 de S54Y

....pomaga pa!
MaRkY v8
Mehanik
*

MaRkY V8

« Odgovor #47 : 24.12.2009, 22:14 »

piksna nočeš it z mano vredu je
jas grem magari še po štoparja pa če treba kombi tuji zrihtam da gremo s kombijem ni panike to!!
Prijavljen

THE KING IS BACK 
Marjetka
Sopotnica

Objav: 57

DAF

« Odgovor #48 : 24.12.2009, 23:31 »

Piksna, jaz se čist fajn počutim v moški družbi, tak da si deklina ne bo nič mislila...  wink

Prijavljen

Aljaž
Voznik
*
Objav: 267

« Odgovor #49 : 26.12.2009, 11:28 »

Potrjujem udeležbo :D. Malo pozno ma dobro bom pač samo gledal bowling iz navijaške klopi :). Se vidimo  cool.
Prijavljen
MaRkY v8
Mehanik
*

MaRkY V8

« Odgovor #50 : 26.12.2009, 12:29 »

Potrjujem udeležbo :D. Malo pozno ma dobro bom pač samo gledal bowling iz navijaške klopi :). Se vidimo  cool.

aljaž lahko boulaš namesto mene jas sem itak neke bolan pa se mi neda nič kaj

p.s. samo na čago pa grem
Prijavljen

THE KING IS BACK 
Joc
Voznik Avtobusa
*
Objav: 249

« Odgovor #51 : 27.12.2009, 00:50 »

Najbrž še (vedno) "žurate",ko to tipkam  grin cool
...ZAKAJ PA NE-saj ste MLADI-UŽIVAJTE,dokler lahko  nod  thumbs cool

Moji prvi vtisi >

Lepo,da smo se s5 srečali,tokrat v malo večjem številu  thumbs
Najbrž nihče od nas redno ne bowla,kot se je lahko videlo pri rezultatih  grin nod
No,ja,občasno se nam je kaj "us**lo"-vsaj meni in še komu  grin wink
Saj niti ni bil namen srečanja v tekmovalnosti,ampak DRUŽENJU !
Poklepetal sem z Ferenčkom,nekaj manj z "šefoma"-Pirpiksno in Boštjanom,z ostalimi manj...
Spoznal sem tudi "našo" Marjetko  thumbs

Mi (moja malenkost z 2ma "prikolicama" grin) smo vas ŽAL kar hitro zapustili...upam,da je bila pizza dobra in da vam je teknila  wink

P.S.
Andrej mi je omenil,da naj bi imeli tudi sestanek...SRY,meni se je zdelo v Planetu Tuš preglasno za kaj takega  nod Če ste ga kljub temu "izvedli",bo najbrž kdo "podal"-napisal Poročilo?

Saj boste najbrž še ostali napisali svoje vtise-upam  nod wink
Slikal sem bolj malo...nekateri ste več...

P.P.S.
Andrej-@Pirpiksna,HVALA za organizacijo tega srečanja  nod cool thumbs

Še 1X-SREČNO NOVO LETO VSEM

...in da se v nasl. letu večkrat SREČAMO  nod cool thumbs

* Bowling Celje 001.jpg (194.89 KB, 800x600 - ogledov 105 .)

* Bowling Celje 002.jpg (189.22 KB, 800x600 - ogledov 103 .)

* Bowling Celje 003.jpg (190.23 KB, 800x600 - ogledov 101 .)

* Bowling Celje 004.jpg (184.19 KB, 800x600 - ogledov 103 .)

* Bowling Celje 005.jpg (190.35 KB, 800x600 - ogledov 97 .)
« Zadnja sprememba: 27.12.2009, 02:36 Joc » Prijavljen
Marjetka
Sopotnica

Objav: 57

DAF

« Odgovor #52 : 27.12.2009, 13:03 »

tudi jaz sn vesela da sn vas končno še v živo spoznala.
hvala za čudovit večer! super je blo. treba še kdaj ponovit thumbs
Prijavljen

Denis Veljkovič
Sopotnik

Objav: 983

« Odgovor #53 : 27.12.2009, 13:12 »

Vidim da ste se imele super  thumbs
Prijavljen

Velkić
Filip
Voznik - Študent
*
Objav: 182

LKW

« Odgovor #54 : 27.12.2009, 13:18 »

Zaključek je definitivno uspel. Družba je bila prava in po dolgem času nam je uspelo organizirat (Pirpiksni in ostalim) kvalitetno srečanje. Sicer pa bodo slike povedale svoje.

Prijavljen

LKW - Friends on the road
Andrej Šega
Voznik
*

« Odgovor #55 : 27.12.2009, 14:29 »

No njprej, tudi vam najlepše hvala za nepričakovano veliko udeležbo, saj sem sprva upal, da nas bo dovolj igralcev za komaj dve stezi (10 igralcev), kot je bila praksa dosedaj, na koncu, pa se je žal izkazalo, da so ob treh stezah navklub nekateri izviseli, čeprav so se prijavili. No upam,da se v prihodnje tu več ne bo dogajalo, saj smo sami videli, kje je bila napaka v organizaciji, ter pravtako, so tisti, ki so izviseli z izjemo mateja R, morda vendarle ugotovili, kako pomembna je pravočasna prijava.
Na koncu bi rad povdaril, da ste/so tudi tisti, ki imaste zmeraj nekaj proti organizaciji na "drugem" koncu SLO, končno ugotovili, kako težko je organizirat, ter nenakoncu tudi izpeljat neko zadevo na drugem kraju, kjer ti je infrastruktura, logistika, ter poznavanje terena povsem tuje, ter do kakšnih napak lahko prihaja (pizze, na katere so na koncu čakali 1h, ter sestanek, ki ga pri Bowlingu resda zaradi hrupa nismo mogli izpeljat, smo pa se zaradi iznajdljivosti, ter pomoči redarjev domislili upam da za večino sprejemljive rešitve, da smo imeli sestanek na letni terasi, kamor smo si morali žal sami "postrečt" pizze, terresnično upam, da vas ni preveč zeblo... Ampak SMO pa izpeljali prekleto zadevo, in mislim, da je bilo na sprejemljivi ravni, čeprav bi lahko bilo še boljše (upam, da bo to motivacija za prihodnje leto, ekipi, ki bi zadevo lahko organizirala v LJ (žal mi je LJ glede organizacije malce predaleč, zato se temu žal odpovedujem, lahko pa pomagam), glede na to da je bil zaključek lani v MB, letos v CE, bi bilo konec-koncev logično za pričakovat LJ za prihodnje leto).

Za joca in ostale, ki ste nam "spizdili", ali pa vas ni bilo; Sestanek je bil na tematiko kluba, ter portala samega. Bil je v razširjeni obliki, saj se v končni fazi gre pravzaprav za obstoj tovornjak.neta, zato so bili k pogovorom povabljeni tudi uporabniki foruma, ki so tam prisosvovali. Torej predstavili smo trenutno finančno stanje, ter dosedanje dosežke, težave, predstavili smo nekje realno tekoče stanje, ter ponudili na vpogled, kaj je dokaj realna vizija za naprej, v kolikor nemudoma ne bo prišlo do premikov.
Izsledki so bili nekje okvirno takšni, da klub oz. portal finančno nebi preživel meseca decembra, če nebi nesebično Boštjan Paušer prevzel portala pod svoje okrilje, da je v mesecu januarju potrebno obvezno narediti občni zbor, kjer se predsednika Jureta Klavoro odstavi iz mesta predsedujočega (nezaupnica), se sestavi nova ekipa UO (dejavne člane se obdrži, nedejavne se zamenja z resnimi, ter takšnimi, ki radi pomagajo klubu), ter se sestavi realni program za leto 2010 z namenom okrepitve aktivnega članstva, okrepitve spoznorjev, povečat aktivnosti v klubu samem (srečanja, ekskurzije, pikniki...itd), ter poživet portal sam, tako da bo privabil še več uporabnikov.....In nenakoncu sanacija "pufov" kluba samega... Pravtako smo se odločili, da se setanek sam, ki je bil v končni fazi neformalni, nadaljuje pa forumu na članskem delu... Andrej Šega in Boštjan Paušer pa skupaj organizirata OZ.

Naslednji post malce bolj zabavni opis dogajanja zaključka z fotografijami, da se nato vse skupaj objavi na portalu pod klubske aktivnosti, zato naprošam vse prisotne na zaključku, da objavijo svoje fotografije, kot je to storil Joc....

73
Prijavljen

73 de S54Y

....pomaga pa!
Aljaž
Voznik
*
Objav: 267

« Odgovor #56 : 27.12.2009, 15:19 »

Evo še mojih par slik. Blo je super,štoparju pa še enkrat hvala za prevoz :). LP

Na žalost so slike pač "telefonske" kvalitete  blush.

* 26122009415.jpg (93.21 KB, 800x600 - ogledov 82 .)

* 26122009418.jpg (95.1 KB, 800x600 - ogledov 73 .)

* 26122009419.jpg (74.42 KB, 800x600 - ogledov 80 .)

* 26122009423.jpg (93.97 KB, 800x600 - ogledov 80 .)

* 26122009420.jpg (96.65 KB, 800x600 - ogledov 82 .)
« Zadnja sprememba: 27.12.2009, 15:21 Aljaž » Prijavljen
Andrej Šega
Voznik
*

« Odgovor #57 : 27.12.2009, 15:30 »

Petek zvečer; Marko kliče... "Piksna "bemti" ti si že v Celju? Jaz sem se zaspal..." Piksna; "WTF?! Marko jutri je, bejž nazaj spat..."
Sobota proti šesti zvečer; Marko kliče... "Piksna v Bazi za 5 min, pridejo prekmurci tja..." (po Markotovi definiciji; vse kar je naprej od Pesniškega rodoja spada pod prekmurje)
Piksna: " Baza je zaprta, Pikn tak rekel, bom pa tam "čez cesto" za minuto, samo vmijem se do kraja..."

Čez dobro uro v v baru nasproti Baze, piksna, ter še par šoferjev in ena šoferka (da se ve, zakaj se je Štopar za vsak stavek opravičeval) že tolče po piru... Čakamo "da bo ura cajt", pa da krenemo proti Celju. Končno "krenemo", če si "prekmurci" v Hondi zmislijo, da je treba še nekam it... Prav a čakali vas ne bomo.
Celje, Planet-TUŠ, piksna pa Cvetka (naša šoferka) hočeta noter pri zaprtih vratih, če pa je vhod od zadaj...
Petnajst minut kasneje že sedimo pri mizi in čakamo rundo, ko začnejo "lezit" iz vseh koncev in krajev naši "partizani"... No te pa "pejdmo" gor. "Gori", kjer je Bowling center se obujemo, ter začnemo z igro. Seveda smo vsi bolj kot ne amaterska liga, zato "kugle" letijo vsepovsod razen tam, kjer bi morale ne. A to nas kaj dosti ne gane, saj nismo prišli zmagat, ampak se zabavat.
Ura odbije deseto zvečer, igre je konec, naročenih pizz pa od nikoder. No čeprav je padla stava, da kdor zmaga dobi nagrado. Marjetka, ki "zmaga" z tesno predostjo izgine še pred podelitvijo nagrade, saj je dobila za nagrado koš poljubčkov. Medtem, ko nestrpno čakamo pizze vdarimo par besed na letni terasi. A od nikoder ne Marjetke ne pizz...
Pol ure kasneje jih že dobimo v roke. Pizze in Marjetko namreč, čeprav pizze smo si morali kar sami postrečt, za Marjetko smo pa medtem že pozabili, kaj je bila sploh glavna nagrada, pa še nekatere je bolj zamikal ročni "fuzball", kot pa dekline...
Ura je kaj hitro odbila "četrt na pol vjutro", zato smo se skorajda vsi odpravili domov, oz. v smeri proti domu, a nekateri smo vmes vendarle še malo "zalutali", dokler nas niso vrgli še iz zadnje gostilne ven....    
« Zadnja sprememba: 27.12.2009, 15:34 Andrej Šega » Prijavljen

73 de S54Y

....pomaga pa!
Andrej Šega
Voznik
*

« Odgovor #58 : 27.12.2009, 15:54 »

Evo, še moje slike....

Sicer so malce "meglene", tak kot moj pogled na včerajšnji večer... blush

* DSC00368.JPG (1374.31 KB, 2592x1944 - ogledov 81 .)

* DSC00370.JPG (1430.25 KB, 2592x1944 - ogledov 64 .)

* DSC00372.JPG (1418.97 KB, 2592x1944 - ogledov 60 .)

* DSC00374.JPG (1292.71 KB, 2592x1944 - ogledov 67 .)

* DSC00375.JPG (1452.05 KB, 2592x1944 - ogledov 73 .)
Prijavljen

73 de S54Y

....pomaga pa!
Čebul'ca
Poznavalec
*
Objav: 109

« Odgovor #59 : 27.12.2009, 18:00 »

Hvala za organizacijo in druženje vsem skupaj. Meni je bilo super, s pravo mero dobrega okusa.  thumbs thumbs thumbs

Uapm, da se vidimo kmalu v Ljubljani.

LP

Čebul'ca
Prijavljen
Štopar
Voznik
*
Objav: 619

ŠTOPAR

« Odgovor #60 : 28.12.2009, 12:29 »

Tudi z moje strani še enkrat pohvale  thumbs

Po dolgem času smo se spet uspeli organizirat in narediti to srečanje kot se šika.

Če pa se ne motim pa je v točkah bil krepko pred vsemi ostalimi LKW Filip,... tetka Marjetka pa je pristala tam nekje okoli 3-tje stopničke... wink

Saj nič hudega..... to je dokaz, da rabimo več vaje!

Malo prepozno so se uslužbenci, ki so tam stregli spomnili na tisto dolgo tekočo zadevo....(beri: žirafo)  grin  Drugače bi tak jaz zmagal grin

grin grin grin

Lep pozdrav vsem
Prijavljen

Andrej Šega
Voznik
*

« Odgovor #61 : 28.12.2009, 17:28 »

... Drugače bi tak jaz zmagal grin

grin grin grin ...

Vsak izgovor je dober.... lol lol lol
Prijavljen