Dobrodošel, Gost. Prosimo, prijavite se ali se registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in trajanjem prijave

Napredno iskanje

12317 Objav v 348 Temah- 166 Uporabnikov - Najnovejši uporabnik: Klemen Kobetič
Strani: 1 [2] 3 4 ... 8   Dol
Natisni
Avtor Tema: Razno  (Ogledov: 23081 )
0 Uporabnikov in 1 Gost pregleduje to temo.
Piranja
Voznik
*
Objav: 212

Piranja

« Odgovor #40 : 19.05.2007, 16:50 »

odpadnik, kje si pa bil skupaj s koptransi na vikendu?
srecujem jih velikokrat ampak na vikend pavzi pa se ne :D
Prijavljen

prelepa gorenjska
----------------
mein sport ist transport
Odpadnik
Voznik

Objav: 74

« Odgovor #41 : 19.05.2007, 17:35 »

Kaka dva mesca nazaj v Nurnbergu. Imeli so neko robo gor mal višje Nurnberga. Bli so pa trije šoferji... Eden z dafom xf oranžnim, eden z čoko 124l...tamalo kabino in eden z volvotom fh12...še stare oblike. Včasih so menda dosti vozli belo tehniko iz Kopra v Giengen...v Bosch logistični center. Tja ko vozmo mi.

7-3

Blaž cool
Prijavljen

Trucker -> King of the road!
admin
Gost
« Odgovor #42 : 20.05.2007, 13:02 »

Zanima me, če je že kdo videl kaj takega oz. če je to fotomontaža?

Vir: public fotki

Nič drugega kot dobra photoshop kreacija wink
« Zadnja sprememba: 20.05.2007, 13:03 Alan Šapla » Prijavljen
Odpadnik
Voznik

Objav: 74

« Odgovor #43 : 20.05.2007, 14:23 »

Se strinjam z Alanom.... Na sliki se to opazi pri raznih detajlih...okoli brisalcev, rezervoarja itd nod Tudi nikjer ni vidno kje bi se odpiral pokrov motorja...

7-3

Blaž cool
Prijavljen

Trucker -> King of the road!
Majstor
Strojnik

Objav: 70

« Odgovor #44 : 20.05.2007, 14:41 »

Zanima me, če je že kdo videl kaj takega oz. če je to fotomontaža?

Vir: public fotki

Nič drugega kot dobra photoshop kreacija wink

Zelo dobra photoshop kreacija
Prijavljen

Kdor spi zlo ne misli, kdor je buden naj gre spat
LEON
Sopotnik

Objav: 205

« Odgovor #45 : 21.05.2007, 16:33 »

Res je na slikah se že v barvi vidi  da je fotomontaža kot piše na maski bi naj to bilo daf XT če pa v google vpišete daf xt ter ihčete slike vam ne najde nič temu podobnega drugače pa  niti ni grde oblike
Prijavljen
Robert Berložnik
Voznik

Objav: 15

« Odgovor #46 : 24.05.2007, 17:33 »

Sem pa izvedel da je možno kamion v nemčiji najeti, in ga potem v sloveniji registrirati.Najeti ga je možno tudi samo za 6 mesecev ali 1 leto.

Čao Matjaž, ko si prej omenjal, zakaj ni možno pripeljati dol kamiona na sposojo, baje je  problem pri PEMI, HAMA itd. kredibilnost slovenskih prevoznikov,tako sem slišal, ne bom pa trdil.Lp
Prijavljen
Matjaž Bergant
Sopotnik

Objav: 4

« Odgovor #47 : 29.05.2007, 17:05 »

Kaj je to PEMA in HAMA ?

lP
Prijavljen
ScaniaLower#
Strojnik
*
Objav: 143

Sexy Bagerist:)

« Odgovor #48 : 29.05.2007, 18:35 »

To so podjetja za najem kamionov in prikolc...

http://www.pematruck-trailer.de/
http://www.hama-trucks.de/
http://www.klvrent.de
Prijavljen

http://vikrce.myminicity.com/

Just Scania can give me the true love for all life and never leave me alone on lonely road...
Jernej Kosmač
Sopotnik

Objav: 56

Jarno

« Odgovor #49 : 29.05.2007, 20:03 »

samo klvrent ima pa privlačno stran za vstop  grin grin grin
Prijavljen

Scotty 73
Sopotnik

Objav: 623

Mercedes-Benz

« Odgovor #50 : 29.05.2007, 20:11 »

Ker se mi neda vseh fotografij objavljati na forumu si lahko en del mojih fotografij ogledate tukaj->
PRIGO
http://www.lkw-infos.eu/speditionen/sp-prigo.htm (danes, ko sem direktorju PRIGA povedal za to galerijo je bil zelo navdušen grin)

BRUS
http://www.lkw-infos.eu/speditionen/sp-brus.htm

(Nisem našel primernejše teme kjer bi to lahko objavil. Če to nesodi sem prosim naj moderatorji izbrišejo ali pa naj me opozorijo)

Lp Dino™!!!
7-3!
Prijavljen

ANTENNE bayern
Actros ---> The road goes on forever, and the party never ends...
Matjaž Bergant
Sopotnik

Objav: 4

« Odgovor #51 : 15.06.2007, 20:40 »

Ali kdo ve če je možno izvajati prevoze z kamioni s slovenskimi tablicami ki bi imeli prikolice z nemškimi tablicami ? Mislim da sem že videl nekaj podobnega na cestah, ko imajo slovenski prevozniki v tujini najete prikolice.
Prijavljen
Sviz
Poznavalec

Objav: 368

« Odgovor #52 : 15.06.2007, 23:30 »

je možno
Prijavljen
Jože Štirn
Gost
« Odgovor #53 : 16.06.2007, 00:37 »

NESTRPNOST  confused sad puppyeyes shake...že kar nekajkrat omenjena...in še 1x >>> confused confused confused

KLIK... shake shake shake dry

Citat:
"To drhal"..."tovornjakarski kmetavzar"...

...izrazi,da te kap...in to na http://www.siol.net/...misl`m... shocked

P.S.

Kopirano od Gošavca...

http://formula.forumup.org/index.php?mforum=formula

« Zadnja sprememba: 16.06.2007, 01:01 Jože Štirn » Prijavljen
Jernej Kosmač
Sopotnik

Objav: 56

Jarno

« Odgovor #54 : 16.06.2007, 06:59 »

Ali kdo ve če je možno izvajati prevoze z kamioni s slovenskimi tablicami ki bi imeli prikolice z nemškimi tablicami ? Mislim da sem že videl nekaj podobnega na cestah, ko imajo slovenski prevozniki v tujini najete prikolice.

verjetno da se da, ker sem že videl tovornjak s slovenskimi tablicami in prikolico z madžarskimi tablicami.

LP Jernej
Prijavljen

Andrej Šega
Voznik
*
Objav: 415

« Odgovor #55 : 16.06.2007, 09:47 »

Joc, ne sekiraj se....

Ženska ki je napisala ta članek je ziher imela PMS!

73

PS: Ampak zanimivo pa je, da samo ljubi slovenčki pač šimfamo en drugega (očitno nam Bjeki zavidajo plače in ne vidijo koliko pretrpimo za njih) nad nekulturo v prometu. Kot da je prehitevalni rezerviran samo za vožnjo osebnih vozil. NAROBE! Prehitevalni pas, kot že samo ime pove je namenjen prehitevanju in zgolj prehitevanju ob predpostavki, da prehitevajoči vozi dokaj po omejitvah (torej 130), namreč razni BMWjaši Audijaši, smatrajo prehitevalnega, kot uboga raja voznega, kot njihovo lastnino in pri njegovi hitrosti +200 ga res ne vidiš, saj je en trenutek lahko prehitevalni prost, preden ti pa uspe dati žmigavec, pa ga imaš nestrpneža ki blenda že na riti (kak me ima včasih da bi mu na polno zapremzal, da bi se mi zapeljal direkt do diferincijala). Zakaj pa potem nemci niso tak nestrpni? Pa se vozijo +250 saj gori nimajo splošne omejitve na AC? Ali pa avstrici? Nevem, ali imajo severno od naše meje bolj poznan CPP, ter vedo, da če se voziš po prehitevalnem z večjo hitrostjo, da ti lahko nepričakovano kdo vskoči, ker te ni videl, ali pa zato ker niso slovenci, ter zato niso tako nestrpni do samega sebe....   

PPS: Joc daj vdari kero drugo debato, ker po 7 urah vožnje sem že ornk crkjen, ter nestrpen do samega sebe, tak da pazi, da nebom postal še do tebe (ter ti prišel z mrho v Lj blendat za trolo, ko mi jemlješ prednost ob speljevanju z BUS postaje)..... lol lol lol lol
Prijavljen

73 de S54Y

Da si šofer, ne rabiš biti nor....

....pomaga pa!
Jože Štirn
Gost
« Odgovor #56 : 16.06.2007, 10:25 »

Citat:
Ženska ki je napisala ta članek je ziher imela PMS
lol lol lol

To bo,to... nod  lol

Saj se res nima smisla sekirat`...

P.S.

Ti kar pridi v LJ  lol...me ni-uživam prost vikend  nod thumbs

P.P.S.

69 lol wink..."ZANIMIVA" ŠTEVILKA (jaz imam (še) 2ko spredaj  blush) lol nod wink
« Zadnja sprememba: 16.06.2007, 20:29 Jože Štirn » Prijavljen
Jože Štirn
Gost
« Odgovor #57 : 28.06.2007, 23:04 »

Citat:
verjetno da se da, ker sem že videl tovornjak s slovenskimi tablicami in prikolico z madžarskimi tablicami

Jaz sem danes videl bosanski kamion (t.i. "traktor") z KP reg. polprikolico...
« Zadnja sprememba: 29.06.2007, 00:05 Jože Štirn » Prijavljen
Štopar
Voznik
*
Objav: 624

ŠTOPAR

« Odgovor #58 : 21.07.2007, 12:05 »

V petek 13.-ega se mi je na poti domov iz Nizozemske, v Avstriji (St.Pankraz) obrnil števec kilometrov na miljon.
To se pa res ne zgodi vsak dan. In moja scania še zmeraj gre kot nova, čeprav ima že miljonček "pod kolesi"

Seveda je bilo tudi to potrebno dokumentirati...

* 197_9714.JPG (285.63 KB, 2048x1536 - ogledov 317 .)
Prijavljen

Sviz
Poznavalec

« Odgovor #59 : 21.07.2007, 19:10 »

v starih cajtih bi temu sledilo slikanje na firmi, kovinska značka za na masko in par drobnarij za šoferja, potem pa objava, recimu u kašnem brezveznem časniku ali reviji.
Prijavljen
Jernej Krivec
Sopotnik

Objav: 162

« Odgovor #60 : 21.07.2007, 19:32 »

Pri Mercedesu še ohranjajo spomin na stare čase
KLIK
« Zadnja sprememba: 21.07.2007, 19:55 Iztok Jeza » Prijavljen
Matej Ferencek
Voznik
*
Objav: 719

M_E_R_C_E_D_E_S

« Odgovor #61 : 31.07.2007, 21:20 »

Lepo od Mercedesa, tako se lahko pohvalijo na dolgo in široko.  grin

Mislim če bi v prekmurju iskali taka vozila bi jih našli kar presenetljivo veliko, čeprav izgledajo in vlečejo kot pri dosti manjši kilometrini. Seveda so izjeme ki s starostjo nekaj let izgledajo že kot, da so pravkar preživeli vojno.

LP Matej
GO Mercedes!
Prijavljen

Gasa le gasa, saj ravna je trasa!!
Mercedes - Benz, Auf Achse

Pajo Legenda
Sviz
Poznavalec

« Odgovor #62 : 31.07.2007, 21:28 »

hja, na ex firmi sem hotel šoferju za 1.000.000 vsaj jakno in kapo zrihtat, pa niso hotli nič slišat. puppyeyes
je pa, zanimivo, to bla znamka, za katero ve večinoma vas, vseznalčkov, povedat, da je najslabša med vsemi. shake
in še za dodatek, ta možakar je že z prejnjim modelom iste znamke priklanfal čez milijon, brez nobene resne okvare thumbs
Prijavljen
Jernej Krivec
Sopotnik

« Odgovor #63 : 31.07.2007, 22:23 »

Kako je kaj pri TAM-u pa 6 mestna številka na števcu?
Vem za en avtobus ki bi bil kandidat  thumbs
Prijavljen
LEON
Sopotnik

« Odgovor #64 : 01.08.2007, 09:44 »

hja, na ex firmi sem hotel šoferju za 1.000.000 vsaj jakno in kapo zrihtat, pa niso hotli nič slišat. puppyeyes
je pa, zanimivo, to bla znamka, za katero ve večinoma vas, vseznalčkov, povedat, da je najslabša med vsemi. shake
in še za dodatek, ta možakar je že z prejnjim modelom iste znamke priklanfal čez milijon, brez nobene resne okvare thumbs

Sem skoraj siguren da je to Renault, Ivecoja sicer dosti "šinfajo" ampak dvomim da bi sploh do takšne  cifre zdržal....
Prijavljen
Jože Štirn
Gost
« Odgovor #65 : 01.08.2007, 18:07 »

Citat:
Vem za en avtobus ki bi bil kandidat

Pri nas jih je (žal) kar nekaj 10(???)...Klasiki- MANi SG 220 ("ZAKON" nod)...
Nimam podatkov,koliko od njih ima nove motorje..."generalke" pa imajo (razumljivo) vsi narejene...

Se spet malo "dajete",kateri je "boljši"  lol grin lol

Po MOJEM MNENJU je to "never ending story",ki se lahko vleče v nedogled ("navijanje" za svojo priljubljeno znamko)  nod

In kolikor vem,ga ni na tem Forumu,ki bi z vsako od znamk prevozil vsaj nekaj 100 ali 1.OOO km,da bi lahko sodil (primerjal) ??? ...(bi še nekaj napisal,pa raje ne bom,da ne bom koga užalil  lol grin lol)

Vsaka znamka ima svoje prednosti in pomanjkljivosti...

Ob rednem servisiranju in "pametni" uporabi mislim,da večina novejših tovornjakov in avtobusov (vseh znamk)"zdrži" 1 mio. km brez "resnejših" okvar ???

Prijavljen
Jernej Krivec
Sopotnik

« Odgovor #66 : 01.08.2007, 19:40 »

Leon v Kaj dvomiš če bi Iveco zdržal 1000000 ali Renault?
Za francoza ti brez problemov zrihtam sliko števca, samo iz Albanije more pridit, za Turbostarja bi bil majhen problem ker ne poznam lastnika ampak oba še nabirata kilometre krepko čez milijon. In nista to edina.

Normalno da če v avto ne vlagaš ti tudi avto ne bo vračal.
Tudi Scania ureže če je ne vzdržuješ tako kot tudi TAM, DAF,MAN,IVECO,MB...
« Zadnja sprememba: 01.08.2007, 19:45 Jernej Krivec » Prijavljen
LEON
Sopotnik

« Odgovor #67 : 01.08.2007, 19:51 »

Ne za ivecota mislim samo to da je ob slabem vzdrževanju po treh letih rjav kot lisjak
Prijavljen
Jernej Krivec
Sopotnik

« Odgovor #68 : 01.08.2007, 19:58 »

In Renault?
Prijavljen
LEON
Sopotnik

« Odgovor #69 : 01.08.2007, 21:10 »

Preberi še si dvakrat tisti post pa boš razumel  thumbs
Prijavljen
Jernej Krivec
Sopotnik

« Odgovor #70 : 01.08.2007, 21:23 »

Leon B. če sem te povsem razumel, naj bi imel Borutov šofer Renaulta?
« Zadnja sprememba: 01.08.2007, 21:31 Jernej Krivec » Prijavljen
LEON
Sopotnik

« Odgovor #71 : 01.08.2007, 21:26 »

Tako je
Prijavljen
Sviz
Poznavalec

« Odgovor #72 : 01.08.2007, 22:25 »

ma renault sploh ni vprašanje, od magnuma naprej je 1 mio mala malca...
jst sem govoril za ivecota, turbostar čez milijon, eurostar isto, s tem da na eurostarju ni bla do 900.000 niti sklopka menjana, edino prve zavorne ploščice je redno uničeval.
turbostar pa je bil tako gnil, da je sneg u kabino pri zaprtih vratih naletaval, pa je pri -25 stopinj na ptuju vžgal iz prve, medtem ko nov daf ni hotel nikakor se prebudit.....
eurostar pa razen okoli boksa in ene luknje na vratih ni gnil sploh, edina napaka je obupna kvaliteta plastike in pa vibracije, pa jasno, elektronska klima dela kot njej paše, lučke na armaturki pa se grejo light show
Prijavljen
Matej Ferencek
Voznik
*

M_E_R_C_E_D_E_S

« Odgovor #73 : 02.08.2007, 01:14 »

Kako je kaj pri TAM-u pa 6 mestna številka na števcu?

Če kdo pozna kerega šoferja ki vozi pri Košaki TMI, imajo Tam-a 130 ki ima čez 1.300.000 prevoženih kilometrov.  thumbs

LP Matej
Prijavljen

Pajo Legenda
Jože Štirn
Gost
« Odgovor #74 : 11.08.2007, 10:14 »

Naša "prometna (ne)varnost"  shake confused dry

http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=31&article_id=13107081013413440&cid=102&pgn=1

Brez komentarja  shake sad

...ali pač : VOZIMO "PAMETNO"
...da bomo PREŽIVELI

181 MRTVIH NA NAŠIH CESTAH shake  sad sad sad puppyeyes confused puppyeyes shocked shocked shocked
« Zadnja sprememba: 13.08.2007, 12:07 Jože Štirn » Prijavljen
Matej R
Sopotnik

Objav: 261

MT-8

« Odgovor #75 : 16.08.2007, 23:27 »

Joj joj, kok so eni ljudje "mutibariči", izvedejo policijsko akcijo in je polovica tovornih vozil preobremenjenih. A kdo ve da večinoma tovorna vozila vozijo naokoli napol prazna? Enkrat sem v Transportu bral/gledal nekaj takšnega, slikana je bila spodnja stran kesona od kiperja, odspodaj je pa pisalo nekako tako:dokaz, o rednem prenakladanju. A če bi temu ki je to napisal v glavo zalučal kamen frakcije 50 , se nebi na glavi poznalo? ravno tako se na železu pozna ko pade iz nakladača 5 ton kamenja malo večje frakcije, kaj šele skale.
Prijavljen

Till Lindeman

na krivini u brzini, sa elanom za volanom
Matej Ferencek
Voznik
*

M_E_R_C_E_D_E_S

« Odgovor #76 : 18.08.2007, 00:22 »

Eh neki profiji pa nimajo pojma kako hitro lahko nastanejo take vdolbine, jame, praske,...
Če kdo od vas pozna podjetnika Debok ki se ukvarja z kiper prevozi in nekaj z cerado po Sloveniji (mislim da gradbeni materijal). V kamnolomu v Sotini mu je bagerist prehitro vsipal skale premera 0,5 do 1m. V keson je v momentu naredil vdolbine da si noter dal 3 lopate peska. Verjemite, da je šofer samo zaprl oči in odprl usta ko je videl kako visoko je dvignil skale in jih seveda spustil v keson.  shake shake cry

LP Matej
Prijavljen

Pajo Legenda
LEON
Sopotnik

« Odgovor #77 : 18.08.2007, 11:02 »

thumbs
Prijavljen
mel
Voznik - Študent

Objav: 51

« Odgovor #78 : 18.08.2007, 12:11 »

Mene pa zanima, če kdo pozna prevozništvo Kobal; iz kje je, pa kako velika firma je to. Stric Google nič uporabnega ne pokaže.
Prijavljen

Človek, ki ne dela napak, običajno nič ne dela.
ScaniaLower#
Strojnik
*
Objav: 143

Sexy Bagerist:)

« Odgovor #79 : 18.08.2007, 12:26 »

Najbrž misliš kobal transporti ki vozi za interšpar...firma je registrirana v Lj-Polju, vozni park si pa lahko pogledaš pred interšparovim skladiščem na letališki
« Zadnja sprememba: 18.08.2007, 12:29 Aleš Kopač » Prijavljen

http://vikrce.myminicity.com/

Just Scania can give me the true love for all life and never leave me alone on lonely road...
Strani: 1 [2] 3 4 ... 8   Gor
Natisni
Pojdi na: