|
Mitja Govže
|
 |
« Odgovor #40 : 16.03.2007, 10:41 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Cesta je vedno boljša od gostilne........CERVANTES
|
|
|
Boštjan
Poznavalec

Objav: 667
Think chocolate!
|
 |
« Odgovor #41 : 16.03.2007, 13:31 » |
|
Vsem skupaj lep pozdrav, sem nov član na forum in sem videl da vas je na na tej temi kar veliko zato sem reku da vas kar tukaj vse pozdravim.Imam pa tudi jaz iskušnjo s prometno nesrečo v tujini, kjer sem se tudi ponovno rodil.Lp
Predstavi nam tvojo izkušnjo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V življenju največ tvegamo, če ne tvegamo.
|
|
|
Matej Ferencek
Voznik

Objav: 719
M_E_R_C_E_D_E_S
|
 |
« Odgovor #42 : 19.03.2007, 19:10 » |
|
Mi smo pa enkrat šli nalagat goveda v Szolnok pa se je nama z očetom zaletel en sodelavec v prikolico. On je zaspal pa oče v ogledalu vidi da nekaj vijuga po cesti. Potem pa malo upočasniva pa direkt nama v prikolico. Odneslo mu je pol kabina, na srečo na desnem sedežu ni bilo nikogar. Spet ena sreča v nesreči. Varno vožnjo!
LP Matej
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Gasa le gasa, saj ravna je trasa!! Mercedes - Benz, Auf Achse
Pajo Legenda
|
|
|
Matej
Sopotnik
Objav: 76
Matej™
|
 |
« Odgovor #43 : 24.03.2007, 12:43 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja sprememba: 24.03.2007, 12:45 Matej Čep »
|
Prijavljen
|
|
|
|
Boštjan
Poznavalec

Objav: 667
Think chocolate!
|
 |
« Odgovor #44 : 28.03.2007, 20:24 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V življenju največ tvegamo, če ne tvegamo.
|
|
|
Žiga Detela
Sopotnik
Objav: 166
|
 |
« Odgovor #45 : 28.03.2007, 20:35 » |
|
Prevelika hitrost pomoje????
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
By Memoooo!!!
|
|
|
Štopar
Voznik

Objav: 624
ŠTOPAR
|
 |
« Odgovor #46 : 30.03.2007, 19:14 » |
|
V torek,20.marca je okoli 5-te ure popoldan v Beltincih latvijski šofer tako izgubil svoj tovor- 22 ton težki stroj. Njegov Actros pa je končal na boku. Sam šofer, pa se zdravi v bolnišnici v Murski soboti.
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
JoJo
Voznica
Objav: 29
|
 |
« Odgovor #47 : 06.04.2007, 10:18 » |
|
Nesreča 15.03.2007 na AC Videž - Senožeče. Voznika je med vožnjo infarkt.Sreča v nesreči, da je vozilo pristalo na desni nabrežini avtoceste.
|
|
|
|
Prijavljen
|
Trikrat premisli, preden odpreš usta !
|
|
|
Matej
Sopotnik
Objav: 76
Matej™
|
 |
« Odgovor #48 : 06.04.2007, 21:27 » |
|
Voznika je med vožnjo infarkt.Sreča v nesreči...
se tudi to zgodi  čeprav bi bilo bolje da se ne bi 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Aleksander Motnikar
Gost
|
 |
« Odgovor #49 : 06.04.2007, 22:17 » |
|
Voznika je med vožnjo infarkt.Sreča v nesreči...
Jerneja,če se ne motim je bil voznik v kabini negiben in je žal umrl,če so bile informacije točne po TVju ter ostalih medijih 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Matej R
|
 |
« Odgovor #50 : 06.04.2007, 22:25 » |
|
Za Rokota(tako s(m)o ga klicali), sem tudi jaz slišal med šoferji, da ga je infarkt , ter do tedaj da so prispeli na kraj reševalci je umrl.
Bil je pa drugaše sam privatnik in vozil, star nekje 55let, iz Izole.
|
|
|
|
« Zadnja sprememba: 06.04.2007, 22:29 Matej Robnik »
|
Prijavljen
|
Till Lindeman
na krivini u brzini, sa elanom za volanom
|
|
|
|
JoJo
Voznica
|
 |
« Odgovor #51 : 10.04.2007, 10:56 » |
|
Tako ot pravi Matej, voznik je bil pri prihodu reševalcev že mrtev.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ScaniaLower#
Strojnik

Objav: 146
Sexy Bagerist:)
|
 |
« Odgovor #52 : 11.04.2007, 13:48 » |
|
Voznica huje poškodovana Ob 8.55 uri se je 27-letna voznica iz Kopra, peljala po hitri cesti iz smeri Obrežja proti Ljubljani. Pri naselju Otočec je zapeljala na levo smerno vozišče, po katerem je v tem času iz smeri Ljubljane pripeljal 23-letni voznik tovornega avtomobila s priklopnikom, doma iz okolice Krškega. Med vozili je prišlo do trčenja s prednjimi levimi deli, nato pa je tovorno vozilo drselo še na levo stran vozišča, kjer je oplazilo osebni avtomobil, v katerem se je iz smeri Obrežja pripeljal 25-letni voznik iz okolice Brežic, nato pa trčilo v skalni usek in se prevrnilo. V nesreči se je voznica osebnega avtomobila hudo telesno poškodovala, voznik tovornega vozila pa je lažje. Obema so v novomeški bolnišnici nudili zdravniško pomoč. (Vir www.24ur.com)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
JoJo
Voznica
|
 |
« Odgovor #53 : 14.04.2007, 19:49 » |
|
Danes se je na krožnem križišču v Šenčurju prevrnila hruška (polna).Reševanje je potekalo z dvema voziloma. Prilagam nekaj slik.
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Piranja
Voznik

Objav: 212
Piranja
|
 |
« Odgovor #54 : 14.04.2007, 20:32 » |
|
par vprasanj :D hruska je last niko transporta iz kranja? nesreca bila zaradi prevelike brzine? koliko je bila pa hruska poskodovana?
hvala lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
prelepa gorenjska ---------------- mein sport ist transport
|
|
|
|
JoJo
Voznica
|
 |
« Odgovor #55 : 14.04.2007, 23:59 » |
|
Za lastnika ne vem točno, na hruški je pisalo BEGRAD, hruško so odvleki sami, razbnita je bila kabina vozila. Zakaj je do nesreče prišlo ne vem (po mojem prevelika hitrost)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Piranja
Voznik

Objav: 212
Piranja
|
 |
« Odgovor #56 : 15.04.2007, 01:58 » |
|
Lastnik je potem niko iz kranja, imajo transport in betonarno.... hmm, si sigurna da je bila samo kabina poskodovana, kaj pa sama 'hruska'? lp andrej
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
prelepa gorenjska ---------------- mein sport ist transport
|
|
|
ScaniaLower#
Strojnik

|
 |
« Odgovor #57 : 15.04.2007, 09:26 » |
|
Glede na to da je bilo na krožnemu je bila najbrž polna? dobro da se ni beton zasušil notri...
Jerneja kaj se je dogajalo z rdečim volvom ki ste ga vlekli na obvoznici?spredaj kar dobro razbit..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
JoJo
Voznica
|
 |
« Odgovor #58 : 15.04.2007, 10:25 » |
|
Andrej, mislim da sama hruška ni bila kaj dosti poškodovana. Aleš, Ja hruška je bila polna, nesreča se je zgodila cca ob 15:15.Najprej so poskušali rešiti sami, vendar ni šlo.Mi smo bili klicani ob 17:00. Če bi čakali še nekaj časa, bi se beton sigurno v celoti strdil, kar bi močno otežilo reševanje. Za rdečega volvta , mi povej kdaj si ga videl.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ScaniaLower#
Strojnik

|
 |
« Odgovor #59 : 15.04.2007, 13:07 » |
|
V petek ga je vlekel actros na priključku iz primorske strani na obvoznico...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
JoJo
Voznica
|
 |
« Odgovor #60 : 15.04.2007, 13:17 » |
|
Volvo je bil peljan iz nesreče , ki se je zgodila med AC vrhnika - Logom.Kolikor mi je zanano je šlo za verižno trčenje tovornih vozil.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Robert Berložnik
|
 |
« Odgovor #61 : 17.04.2007, 09:49 » |
|
Predstavi nam tvojo izkušnjo.
Živio Boštjan P., bom bolj pozno odgovoril, kr sm bil dosti z doma. Nesreča se mi je zgodila pred prebližno 4 leti, ko sem začel voziti, v nedeljo zvečer sem štartal, v Nemčiji razložil in naložil, naredil pavzo na soncu, kjer sem spal 2 uri, ker je bil prevroče, potem pa spet ponoči nazaj dol, in sem zaspal 15 km pred Šentiljem, letel z avtoceste po zraku na travnik, sreča da sem iztiril pravi trenutek, drugače bi se zabil v pogosto posajeno drevje ali betonski nadvoz. na tovornjaku je bil malo raztrgana cerada, dva blatnika utrgana na prikolici in poškodovan kiler,(hladilnik), drugače bi se lahko še naprej peljal, tako so morali šlepati kamion. Seveda vse na čast, ker se mudi, potem se seveda ni mudilo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Niko Bergant
|
 |
« Odgovor #62 : 17.04.2007, 22:01 » |
|
Najprej so poskušali rešiti sami, vendar ni šlo.
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
JoJo
Voznica
|
 |
« Odgovor #64 : 03.05.2007, 16:50 » |
|
Vozilo je last podjetja iz Horjula.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Koci
Sopotnik
Objav: 162
|
 |
« Odgovor #65 : 06.05.2007, 08:41 » |
|
No tale nesreča se je pa mislim da v četrtek zgodila v Zagorju.Udeležena sta bila dva tovornjaka ampak enega se na sliki ne vidi.Mislim pa , da je modrega actrosa zaneslo na levi pas in je tam poravsal v kiper tandem prikolico na kateri ni bilo škode nič.Nato pa ga je odneslo v ograjo na desni strani. Sike so slabše , ker je bilo slikano z telefonom. http://shrani.si/?podoba383zszt.jpghttp://shrani.si/?podoba382zszu.jpghttp://shrani.si/?podoba381zszv.jpg
|
|
|
|
« Zadnja sprememba: 06.05.2007, 10:28 Iztok Jeza »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
JoJo
Voznica
|
 |
« Odgovor #66 : 06.05.2007, 17:41 » |
|
Nesreča se je zgodila v petek zvečer.Po mojih podatkih , naj bi nasprotno vozeči tovornjak s prikolico, peljal bolj po sredini ceste, nato naglo zavil-prikolica je tako zaplesala in zadela vozilo na sliki.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Koci
Sopotnik
Objav: 162
|
 |
« Odgovor #67 : 06.05.2007, 20:27 » |
|
Čisto možno , ker jaz nisem bil zraven ko se je to zgodilo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Štopar
Voznik

Objav: 624
ŠTOPAR
|
 |
« Odgovor #68 : 06.05.2007, 22:41 » |
|
Tale nesreča se je zgodila nekje okoli leta 99/00!? Takrat je bil prevoz živih živali zelo povečan. Bilo je ogromno takih kamionov,ter prevozov razno raznih živali. Spomnim se tudi,da je bilo kar precej takih-podobnih nesreč na naših cestah. Ta je ena izmed njih, ki mi bo ostala v spominu. Zgodilo pa se je na regionalni cesti Ljutomer-Ormož, v kraju Libanja.
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Anča
Voznica
Objav: 139
LEKA bejba
|
 |
« Odgovor #69 : 12.05.2007, 10:47 » |
|
ni ravno nekaj hudega ampak vseeno,da povem kako je bilo...se peljem proti Gyor-u (mađarska), v kraju Csorna, imajo čez mesto dva pasova in vozim po notranjem pasu, proti krožnem križišču pa se ponovno pas zoža v enega in ali me je mađarski voznik kamijona spregledal ali pa je mislil,da je že dovolj mimo in je počil v mene in me postisnil na levi pas, tako da sem počila v nasproti vozeči osebni avtomobil, nato po vsem tem pa je voznik kamijona izginil v neznano! Voznik osebnega avtomobila, cel nastrojen kriči na mene, kaj se grem in da sem neumna, namreč ni videl kako se je dogajalo na desni strani...po pol urnem čakanju končno prispe policija in nam reče policaj da naj počakamo in gre...kaj se je zgodilo ??? krivec vsega tega se je le sam javil in policist ga je šel iskat...tako smo se odmaknili iz ceste in napravili zapisnik in vsak svojo pot dalje...škoda na mojem kamijonu je bila dokaj velika...torej desni bok popolnoma olupljen,, luči, smerokaz, ogledalo...na kasonu pa sem imela naloženo železo in pri zaviranju 40km/h mi je porinilo železo naprej in prebilo kason... hmm, kaj bi se zgodilo pri večji hitrosti ??? raje ne razmišlajmo...uglavnem, mimo je vsi smo živi in zdravi in v nadalnje čim manj tega, tako meni kot vam...
|
|
|
|
« Zadnja sprememba: 12.05.2007, 12:44 Jadranka Čučnik »
|
Prijavljen
|
...pričakuj nepričakovano...
|
|
|
|
LEON
|
 |
« Odgovor #70 : 12.05.2007, 14:12 » |
|
Vsekakor bi lahko bilo huje vendar če ti je prebilo kason itd.. škoda vendar le ni tako mala 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
admin
Gost
|
 |
« Odgovor #71 : 13.05.2007, 02:08 » |
|
Jadranka, veseli me, da je na koncu vselej šlo brez hujših posledic in da ste razčistili okoliščine nesreče  Ja, "ni nam lahko" bi rekel moj prijatelj Luka! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Simon Zupančič
Sopotnik
Objav: 231
bodoči šofer
|
 |
« Odgovor #72 : 13.05.2007, 08:00 » |
|
A je pogosto, da se dva iz iste firme zaletita?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
nemčija ima dva schumacherja ostali so pa staumacherji
|
|
|
Anča
Voznica
Objav: 139
LEKA bejba
|
 |
« Odgovor #73 : 13.05.2007, 08:24 » |
|
Jadranka, veseli me, da je na koncu vselej šlo brez hujših posledic in da ste razčistili okoliščine nesreče  Ja, "ni nam lahko" bi rekel moj prijatelj Luka!  da, najprej me je malo stisnilo, ko sem samo še videla prikolico povzročitelja...  hvala bogu, da je bil tako fer in se vrnil  ... ja ni nam lahko  simon...kdo pa se je iz iste firme zaletel?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
...pričakuj nepričakovano...
|
|
|
|
Iztok Jeza
Gost
|
 |
« Odgovor #74 : 13.05.2007, 10:36 » |
|
A je pogosto, da se dva iz iste firme zaletita?
Dokaj pogosto, poglavitni razlog pa je - premajhna varnostna razdalja... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Simon Zupančič
Sopotnik
Objav: 231
bodoči šofer
|
 |
« Odgovor #75 : 13.05.2007, 13:08 » |
|
Pri nas se je to v pol leta naredilo dvakrat 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
nemčija ima dva schumacherja ostali so pa staumacherji
|
|
|
|
|
MaRkY v8
Mehanik

Objav: 186
MaRkY V8
|
 |
« Odgovor #77 : 13.05.2007, 23:00 » |
|
z šoferjem ni bilo nasrečo nič kamijon pa se že popravlja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
THE KING IS BACK 
|
|
|
Tomaž Lenošek
Sopotnik
Objav: 18
Mercedes_Trucker
|
 |
« Odgovor #78 : 15.05.2007, 14:25 » |
|
Tole nesrečo sem pa videl v petek zjutraj. Ka mogoče kdo ve kaki je bil vzrok?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Damjan Andrejek
Voznik - Študent
Objav: 64
Dado
|
 |
« Odgovor #79 : 15.05.2007, 21:31 » |
|
Tole nesrečo sem pa videl v petek zjutraj. Ka mogoče kdo ve kaki je bil vzrok?
Katero nesrečo?!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|