Dobrodošel, Gost. Prosimo, prijavite se ali se registrirajte.

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in trajanjem prijave

Napredno iskanje

12317 Objav v 348 Temah- 166 Uporabnikov - Najnovejši uporabnik: Klemen Kobetič
Strani: [1] 2 3 4   Dol
Natisni
Avtor Tema: Saj ni res pa je.....  (Ogledov: 13302 )
0 Uporabnikov in 1 Gost pregleduje to temo.
Aleksander Motnikar
Gost
« : 15.03.2007, 21:37 »

V torek okoli ene zjutraj,je vozilo za prevoz nevarnih snovi v spremstvu gasilcev iz Jesenic,zapeljalo v tunel pri zeleni luči.Ker je v tunelu polovična zapora se promet spušča izmenično.Na sredini tunela pa je nasproti pripeljal vlačilec iz BIH ki je prevozilo dve rdeči luči.Kljub video nadzoru DARSa,vklopljenih rotacijskih lučeh na cisterni in spremstvu gasilcev sta se vozili srečali na sredini tunela.Zgolj sreči gre zahvala da ni prišlo do kakšnih hujših posledic.

vir:www.gasilci.org
Prijavljen
Jože Štirn
Gost
« Odgovor #1 : 15.03.2007, 21:46 »

Res sreča,Sandi,da ni prišlo do tragedije...

Sam imam zelo slabe izkušnje po LJih cestah z vozniki iz BiH,pa naj gre za buse ali tovornjake  puppyeyes puppyeyes puppyeyes
Prijavljen
Sviz
Poznavalec

Objav: 368

« Odgovor #2 : 15.03.2007, 22:06 »

sumim da tle ni bil problem  v bosancu, že oktobra mi je kifeljc na meji povedal, da tako ku je urejen promet skoz tunel med popravilom, je samo vprašanje časa kdaj bo treščilo
Prijavljen
Robert Berložnik
Voznik

Objav: 15

« Odgovor #3 : 16.03.2007, 12:58 »

lp, ja v Karavankah je kr nevarno, če je tunel normalno odprt in hitro spregledaš rdečo luč, ampak sedaj pa se ja ve da je polovična zapora, ker je kr nekaj časa polovično zaprt
Prijavljen
Zoran Hrovat
Gost
« Odgovor #4 : 16.03.2007, 20:29 »

Ja, sej, kje v Bosni pa majo pred predorom kaksn semafor?  shocked
Prijavljen
Štopar
Voznik
*
Objav: 624

ŠTOPAR

« Odgovor #5 : 17.03.2007, 18:10 »

Tu so tile semaforji res zelo vprašljivi! Meni se je zgodilo zdaj pred kratkim, ko sva jaz in kolega peljala skozi tunel izredni tovor širine 3,5m. Prvi gre spremljevalec z osebnim avtom,nato grem jaz, kolega z svojim kamionom in še en spremljevalec na konvcu konvoja. Kot že rečeno je bila polovična zapora zaradi del (saj je tako ali tako zmeraj). In kaj se je zgodilo? Ko pripeljem do sredine tunela naletim na oviro - table,ki označujejo rob (sredino) vozišča so bila točno po črti... In problem... z leve visoke table z desne pa betonski zid polno obložen z štrlečimi svetlobnimi znaki.
In verjamete ali ne, med vsako tablo in betonskim zidom je bilo kvečjemu za kakšen centimeter prostora.Za 4 take stoječe prometne znake sem moral kar sam lastnoročno premakniti,da sva lahko peljala mimo,brez poškodb. Tako manevriranje vzdolž polovice tunela je nama z kolegom naredilo kar obilo problemčkov,katerih sva res profesionalno izpeljala,kljub temu,da je trajalo dlje časa...
In če se takrat prvi spremljevalec nebi znašel in se odpeljal naprej do izhoda,ter ustavil kontra vozeči promet, bi se tudi mi neprijetno srečali nekje v luknji!
Ko sva prišla midva iz tunela in za nama tudi kar precej dolga kolona,je na nasprotni strani že en čas gorela zelena luč.čeprav so v tunelu še bila vozila,katera so vozila nasproti!
Prijavljen

ScaniaLower#
Strojnik
*
Objav: 143

Sexy Bagerist:)

« Odgovor #6 : 17.03.2007, 19:39 »

Jah vidva sta imela srečo nekateri je pa nimajo ker ponavadi jih ostali odnesejo ali polomijo (če se pa ve kak tovor gre se jih pa odmakne)ker drugače ne gre...
Prijavljen

http://vikrce.myminicity.com/

Just Scania can give me the true love for all life and never leave me alone on lonely road...
Zoran Hrovat
Gost
« Odgovor #7 : 18.03.2007, 21:39 »

Štopar, v soboto je bila na Karavankah kar gužva za v Avstrijo in iz nje...

No, ko smo dobili zeleno luč, je kontra promet še vedno tekel.. pač pustijo toliko časa dokler ne grejo na svoj pas in prevozijo tisto delo na cesti potem pa spustijo tudi kontra in gre tako hitreje.

Sem pa že opazil, da kakšni majmuni kar prehitijo par kamionov v tunelu ko se gre na svoj pas. Zdaj kopljejo levo stran ce gres v Avstrijo... pa bo pomojem manj tega. Dvakrat pa sem bil prica prehitevanju v tunelu, kjer je dvosmerni promet ter dvojna neprekinjena črta! Takim bi resnično morali izreči fino kazen in par kazenskih točk, toliko da bi si malo zamislili kaj so naredili.
Prijavljen
Damjan Andrejek
Voznik - Študent

Objav: 64

Dado

« Odgovor #8 : 19.03.2007, 17:04 »

Jaz bi mu odvzel vozniško! Brez pardona! shake shake
Prijavljen
Matej Ferencek
Voznik
*
Objav: 719

M_E_R_C_E_D_E_S

« Odgovor #9 : 19.03.2007, 18:19 »

Mislim, da tak nima kaj iskati na cesti, se popolnoma strinjam z Damjanom.
No enkrat sva z očetom šla nalagat svinje v Lukavce v Prlekiji, pa je en rom peljal na starem kombiju neko staro železje pa mu je vse padalo dol, policija pa za njim. Ampak on se niti najmanj ni zmenil za njih. Midva sva pa zabremzala vendar prepozno pa nama je en del presekal zračno cev za zavore na šleperci, tako da sva potem čakala mehanika s Pomurke da smo menjali cev. Da pa je mera presežena pa se peljejo mimo policaji v drugem avtu pa nam hočejo napisati kazen, ker popravljamo na cesti pa jim potem komaj razloži oče kaj je bilo. shake

LP Matej
Prijavljen

Gasa le gasa, saj ravna je trasa!!
Mercedes - Benz, Auf Achse

Pajo Legenda
Andrej Cerovec
Voznik

Objav: 10

« Odgovor #10 : 23.03.2007, 19:40 »

Jst sm mel pa dans sm mel spet eno srečanje z govedom za volanom. Jst res ne vem ka je s temi "starimi" šoferji nek okol 35+ let! Izgleda da nekateri mislijo, da majo "večvrednostni" kompleks al kaj?! Peljal sem se iz Maribora proti Celju. Za cestninsko postajo tepanje je klanec proti tunelom... Jst se lepo umaknem na pas za počasna vozila in se pelem lepo proti tunelom za mano pa šleper z MS tablicami, ki se je v klanec pelal glih 2 km/h več k jst (še to ne vem če). In na proti koncu pasa za počasna vozila , dam jst lepo smerokaz, da se bi rad nazaj vključu na vozni pas (ker pač čež hrib mim tunela nebi šlo :D), mojster v šleperju pa nič! Mal trznem v levo in mu tak nakažem, da nej se mi umakne na prazne levi pas.. NIČ! Na koncu sm mogu pošteno zabremzat, ker se un papak ni hotu umaknat na levi pas, kjer ni bilo nobenega vozila, ki bi prehitevalo njega! Kasneje, ko sem ga prehiteval, sem pogledal v kabino in tam lepo "mojster" v eni roki mobitel in se lepo meni! Matr mu j...m ej! Pa zadnje čase mam čedaljeveč opravka s takimi govedi, ki so preponosni, da bi se umaknal... Mogoč mu je šlo v nos, ker sm ga scotu v povspeševanju od cestninske proti klancu! Bil je pa nek slovenski avotprevoznik iz MS! Ferencek ti si iz unih koncev in ti lahk dam registersko številko prikolce in ime tega avtoprevoznika, pa mu lahk poveš kak govedo je oz kak govedo je njegov šofer!

Ajt pis!
Prijavljen
admin
Gost
« Odgovor #11 : 23.03.2007, 23:27 »

Andrej, kaj ni malo čudno, da vse tebe zadnje čase tokajo smile

Ponavadi, ko je tako, se moraš že vprašat, da ni s tabo kaj narobe cheeky lol

Pa malo vseeno umiri ton na forumu wink, tudi na lepši način se da zadevo lepo opisat nod
Prijavljen
Matej Ferencek
Voznik
*
Objav: 719

M_E_R_C_E_D_E_S

« Odgovor #12 : 26.03.2007, 20:07 »

Hehe-najdeš dosti takih "..." na cesti. Sem to že večkrat doživel (sicer kot sopotnik) samo kaj moreš, raje ga spustiš naprej, saj veš pregovor "pameten popusti". A mogoče veš ime ali pa kak opazen napis na ceradi? Pošlji mi bolj toliko, da bom vedel kdo bi naj to bil po ZS, da se slučajno nebi kdo prepoznal.
Sem se prejšnjič peljal z avtom iz Celja (vozim lahko zaenkrat samo s spremstvom cry ), pa se je je en Poljak vključeval s frigotom na avtocesto s počivališča Tepanje pa sem se čisto preprosto umaknil na levi pas, ker ni bilo prometa pa nisem zaradi tega zgubil ponosa. Pa še lepo se mi je zahvalil z ko mi je enkrat zblendal z lučmi. thumbs

LP Matej

Prijavljen

Gasa le gasa, saj ravna je trasa!!
Mercedes - Benz, Auf Achse

Pajo Legenda
Matej R
Sopotnik

Objav: 261

MT-8

« Odgovor #13 : 04.04.2007, 17:52 »

To temo sem izbral z namenom, ker res zadevi ne morem verjet. Bi jo zelo zelo želel videt. Namreč kraja, in to reterder iz kamiona MB Actros 1857. Jaz sem mislu da mi bo rekel spomin na prvi april. Da ti iz kamiona ukradejo retarder čez noč sad shutup, si mislš "a še sanjam?" Baje je pa to že tretja kraja v okolici Žalca( temu rearder in enemu drugemu že prej enkrat menjalnik in podobno še enemu).Nič več ne morem nakladat, ker me je tak iz stola vrglo kot bi mi staramama umrla. shake upsidedown
Prijavljen

Till Lindeman

na krivini u brzini, sa elanom za volanom
Simon Zupančič
Sopotnik

Objav: 231

bodoči šofer

« Odgovor #14 : 04.04.2007, 18:21 »

To pa res ej. Pa je blo ponoči pa ni noben vidu luči? puppyeyes shake shake
Prijavljen

nemčija ima dva schumacherja ostali so pa staumacherji
Matej R
Sopotnik

MT-8

« Odgovor #15 : 04.04.2007, 18:30 »

Pobč, ti ljudje, ki so to kradli so hodli na višjo lopovsko "šolo", imeli znanje o vozilih Actroc in MB nasploh, načrt kaj bodo odmontiral, kako, kdaj in kje, imel dovolj financ, ki so jih vložl v to krajo, in še in šešešeeše.

Aja pardon, ja verjetno res ni nihče videl, če bi bi poklical policijo. Lahko pa da je, pa še ni povedal,ali pa noče.
« Zadnja sprememba: 04.04.2007, 18:33 Matej Robnik » Prijavljen

Till Lindeman

LEON
Sopotnik

Objav: 205

« Odgovor #16 : 04.04.2007, 19:55 »

Omg ukradli menjalnik... pa saj to ni malo dela pa z retarederom  tudi ne sploh pa brez prave osvetljave pa avto natleh itd...
Tisti ki pa to dela pa more imeti MB v malem prstu.

Sploh pa nerazumem če je MB 1857 torej šleper pa tudi če ni prikolice zraven je do menjalnika od zgoraj teško priti sploh pa odspodaj še posebaj zato ker je avto na tleh torej brez kakega kanala itd..

Nevem no mislim da bo ta skoraj malo prvo aprilska...
« Zadnja sprememba: 04.04.2007, 19:59 Leon Brodnjak » Prijavljen
Gregor
Sopotnik

Objav: 41

« Odgovor #17 : 05.04.2007, 10:44 »

Jaz se tudi pridruzujem Leonovi izjavi.
« Zadnja sprememba: 05.04.2007, 18:01 Gregor Teskač » Prijavljen

Lepo je biti član TOVORNJAK.net foruma :)
Anča
Voznica

Objav: 139

LEKA bejba

« Odgovor #18 : 05.04.2007, 11:46 »

To temo sem izbral z namenom, ker res zadevi ne morem verjet. Bi jo zelo zelo želel videt. Namreč kraja, in to reterder iz kamiona MB Actros 1857. Jaz sem mislu da mi bo rekel spomin na prvi april. Da ti iz kamiona ukradejo retarder čez noč sad shutup, si mislš "a še sanjam?" Baje je pa to že tretja kraja v okolici Žalca( temu rearder in enemu drugemu že prej enkrat menjalnik in podobno še enemu).Nič več ne morem nakladat, ker me je tak iz stola vrglo kot bi mi staramama umrla. shake upsidedown

če govorimo o retarderju iz kamiona iz okolice Žalca je to potem po vsej verjetnosti od Kumra kamion, no vsaj za tega vem,da se je to zgodilo, šofer pa ga je parkiral v Vojniku ?!  namreč so mu ukradli ratarder kak mesec nazaj in kako je sploh prišlo do tega !? imeli so šoferja na probi, ta pa se je dogovoril z mehanikom, da so to ponoči uštimali...no sej so hvala bogu našli vse krivce, retarder pa naj bi se prodal za 1000 € in porabil za prepovedane substance... cry   shocked  cry
Prijavljen

...pričakuj nepričakovano...
Matej R
Sopotnik

MT-8

« Odgovor #19 : 05.04.2007, 12:32 »

Prepovedane substance? Kakšne pa bi naj bi le te bile? Ta 57ka je bila od Fajdiga Jože s.p., čas pa je bil ta teden, šofer je parkiral zvečir, zjutraj pa olje po tleh pod kamionom(valjda da pogledaš kaj je narobe). Dobro da so ga dobili tega iz VOjkika kot praviš, upam da bodo še tega (ne obsojam voznika) ampak tistega ki je bil.
Prijavljen

Till Lindeman

Jernej Krivec
Sopotnik

Objav: 162

« Odgovor #20 : 05.04.2007, 17:49 »

Kje pa bi bil ta Actros parkiran?
Ponavadi je en Actros (modre barve,prva izvedba actrosa) parkiran na parkirišču ob cesti, nedaleč stran od avtoceste! (v Šetrupertu greš dol, naprej proti Mozirju,in po kakšnem kilometru od AC na desni strani ob cesti pa je odcep kjer parkirajo)

Je bilo to na tem parkirišču?
Prijavljen
Matej R
Sopotnik

MT-8

« Odgovor #21 : 05.04.2007, 17:56 »

Tako je tako. Asi že kaj slišal? kakšne govorice?
Prijavljen

Till Lindeman

Jernej Krivec
Sopotnik

Objav: 162

« Odgovor #22 : 05.04.2007, 18:11 »

Ja, ko sem slišal nisem verjel!
Pa še danes sem onega ko mi je pravil še enkrat vprašal če se ni hecal!

Drugače pa bi mogla kaj pisat v Celjskem tedniku, mislim da
danes izhaja!

« Zadnja sprememba: 05.04.2007, 18:13 Jernej Krivec » Prijavljen
admin
Gost
« Odgovor #23 : 05.04.2007, 23:05 »

OK, dajte mi pa zdaj povedat, zakaj so tovornjaki spet krivi vsega.

Ta trenutek, je pri poročilih (24ur) novinar opisoval današnjo gnečo od vrhnike proti ljubljani, katero so povzročila povečan promet + dela na ceti + še nesreča od loga naprej.

Vse lepo, in na koncu še nepogrešljiv komentar; "Gnečo povzročajo predvsem tovorna vozila" angry angry angry

Po mojem, da niso ustrezno zimsko opremljena angry angry angry

Kaj ne bojo navadni smrtniki tako nestrpni, ko pa jih še mediji tako vspodbujajo k temu angry angry angry

Brezvezen in prezpredmeten komentar me je res "incazziral" angry
Prijavljen
Matej R
Sopotnik

MT-8

« Odgovor #24 : 05.04.2007, 23:32 »

Jaz menim, da to večina reče, ker kamion zgleda velikansko, predolgo, previsoko, preširoko  in pretežko. Samo večinoma se ne zavedajo, da se 80 kamionov prej spravi čez ta odsek pred Vrhniko, kot pa 60 osebnih vozil. (če druga ne, se ne zaletavajo med seboj, kakor ne samo danes, tudi predvčerajčnim so tam pobirali dva os.avta, ki sta bila kar lepi konzervi)
Prijavljen

Till Lindeman

admin
Gost
« Odgovor #25 : 05.04.2007, 23:47 »

Ja, enako kot prideš najprej skozi cestnino pri najdaljši vrsti kjer so tovornjaki wink

Tovornjaki 3, avtomobilov pa 10, + tega, da prideš za avtomobil kjer jih je 5 notr in komaj na koncu zbirajo drobiž za cestnino angry
Prijavljen
Matej R
Sopotnik

MT-8

« Odgovor #26 : 05.04.2007, 23:59 »

Tudi to je res, da nekateri slovenci rabijo z osebnim dalj časa za cestnino, kot tujci s kamionom. Kajti tisti, ki redno vozijo pri nas, imajo tudi DARS transporter kartico, ali pa kaj drugega in ne zbirajo kovancev, ali pa jih toliko prej.
To dars plačevanje, je tudi zgodba zase. Ne vem zakaj še niso naredli ABC R4 kartice. Ker s polno tonažo, kar mal kleješ da se moraš ustavit na nulo. Bolše in izvedljivo bi bilo ABC R4 (s 4o kmh). Obljubljeno je pa hitro plačevanje, saj kartica ti hitro pobere denar, samo da morem čakat da plačam 5, 10 minut ker je nekdo(z osebnim) prišel s prazno abc kartico in sranje dela. Topld mu zaračunat.
Prijavljen

Till Lindeman

Anča
Voznica

Objav: 139

LEKA bejba

« Odgovor #27 : 06.04.2007, 14:51 »

Tisti Actros je bil parkiran pri šparu ali tušu, ne vem točno kaj je tam  confused, modre barve, napis Kumer... nod substance, prepovedane, vsi vemo kaj spada pod to...res dobro potrrošen denar  thumbs nimaš kaj...

Kar pa se tiče cestninskih, ni samo to, da so prazne ABC škatlice, frajerji, se pripeljejo na šalter in šele potem iščejo denar tam in nabirajo drobiž, samo da se dela gužva  angry in imam včasih občutek, da kdo prav uživa v temu, saj se nikakor noče spravit naprej...mislim saj mi ni problem čakati ampak za takolo stvar pa res ne. bog ne daj da jaz slučajno dlje obstojim ker polnim kartico, ma norija, vsi trobijo in se razburjajo  angry sramota...
Prijavljen

...pričakuj nepričakovano...
Odpadnik
Voznik

Objav: 74

« Odgovor #28 : 08.04.2007, 12:42 »

Četrtek....zadnji delovni dan v Nemčiji pred veliko nočjo. Sam nalaam dve stranki višje Nurnberga, nato pa grem v Nurnberg kjer sodelavec čaka na zbirnik. Vsa robe gre v Sl. gradec na eno firmo. Krenema ob petih popoldan iz Nurnberga...in na Passau prispeva ob devetih zvečer. Torej...običajno porabim za to turo  dve uri in pol, tokrat pa kar štiri. Kamionov niti ni bilo dosti na cesti, večina gužve so ustvarjali "auslenderji" kateri se čez praznike vračajo domov.
Samo gledal sem kam vse gre ta narod. In v sloveniji bi sigruno rekli...da so za tako gužvo verjetno krivi kamioni,...ki jih je bilo le za odtenek med vsemi temiki so se vračali za praznike  rodne dežele.... shake

7-3

Blaž cool
Prijavljen

Trucker -> King of the road!
Tomaž Lenošek
Sopotnik

Objav: 18

Mercedes_Trucker

« Odgovor #29 : 08.04.2007, 19:27 »

Kje pa bi bil ta Actros parkiran?
Ponavadi je en Actros (modre barve,prva izvedba actrosa) parkiran na parkirišču ob cesti, nedaleč stran od avtoceste! (v Šetrupertu greš dol, naprej proti Mozirju,in po kakšnem kilometru od AC na desni strani ob cesti pa je odcep kjer parkirajo)

Je bilo to na tem parkirišču?

Slišal za tole.
Samo na tem parkingu tako nič novega ,da kaj zmanjka.Tu se redno dogajajo take stvari.
Prijavljen
Boštjan
Poznavalec
*
Objav: 666

Think chocolate!

« Odgovor #30 : 17.04.2007, 00:38 »

Ne sodi pod tovornjake je pa naslov še kako primeren. Poglejte sliko, preštejte najmanj koliko oseb najdete v vozilu in koliko od tega jih uporablja varnosti pas...

foto: delo.si

* odhod_strojanov_iz_20ambrusa_bla_c5_be_samec.jpg (21.22 KB, 400x305 - ogledov 520 .)
Prijavljen

V življenju največ tvegamo, če ne tvegamo.
admin
Gost
« Odgovor #31 : 17.04.2007, 08:43 »

Za njih to ne velja! V njihovem ZVCP ni omejitev glede št. potnikov in uporabe varnostnih pasov cheeky lol
Prijavljen
Simon Zupančič
Sopotnik

bodoči šofer

« Odgovor #32 : 17.04.2007, 14:19 »

To že itak treba pa se je tudi vprašati če jih tale kia sploh ima lol
Prijavljen

Iztok Jeza
Gost
« Odgovor #33 : 22.04.2007, 10:53 »

A niso oni pod okriljem Drnovška?
Torej imajo imuniteto... cheeky

Pa saj jo jaz tudi imam... za ceno dvajsetih jurjev angry
Prijavljen
Simon Zupančič
Sopotnik

bodoči šofer

« Odgovor #34 : 22.04.2007, 15:38 »

Pa ima pasove? cheeky
 hec ne zameri
Prijavljen

Boštjan
Poznavalec
*
Objav: 666

Think chocolate!

« Odgovor #35 : 23.04.2007, 23:43 »

Ukraden nemški polpriklopnik, naložen s sirom, našli v Celju

http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,1735,207466
Prijavljen

V življenju največ tvegamo, če ne tvegamo.
JACK
Voznik
*
Objav: 53

JACK

« Odgovor #36 : 02.05.2007, 19:01 »

Me prav zanima kakšen sorte sir je imel naložen? Sire imam rad smile
Prijavljen
Andrej Šega
Voznik
*
Objav: 415

« Odgovor #37 : 02.05.2007, 20:03 »

Me prav zanima kakšen sorte sir je imel naložen? Sire imam rad smile

Sir? Zanimiva asiosacija..
Me to spominja na en film z naslovom XXX: state of the union Scenarij: Dobri fantje iz geta pod vodstvom tajnega agenta pod krinko, hočejo zaščititi predsednika ZDA. Da pa pridejo do orožja pa oropajo vlačilca polnega sira, seveda je bil sir le za krinko, saj se je za predelnimi stenami skrivala prava orožarna, šoferja pa o tem nič vedela....
Me zanima, če ni na pohodu kakšna nova orožarska afera, saj sta našim vrlim politikom dve orožarski komisiji očitno premalo.... (aja saj res, počasi se bliža volilni čas....press) lol lol lol lol lol lol
Prijavljen

73 de S54Y

Da si šofer, ne rabiš biti nor....

....pomaga pa!
MaRkY v8
Mehanik
*
Objav: 186

MaRkY V8

« Odgovor #38 : 09.05.2007, 18:33 »

Hmm... torek zvečer parkirana (moja malenkost in plastika) na mejnem prehodu LINDAU (nemško avstriska meja)in glej ga zlomka pravi plastika glej tam je IZLAKAR, daj idi ga vprašat, kje je tu najbližja bencinska hodim okol MANa šoferja nikjer pogledam za vetrobransko steklo in glej napis SUHI zdi se mi nekam znan ampak ne porajtam. Čez nekaj časa se prišeta nek moški močnejše postavi in glej ga glej naš domžalčan(formaš). Saj to nemore bit res kako je svet majhen na najbolj zakotni meji srečaš človeka, ki ga poznaš nato smo se malo pogovorili in odšli vsi na svoj konec. Upam da se bo tud SUHI hitro vrno domov.
Prijavljen

THE KING IS BACK 
ScaniaLower#
Strojnik
*
Objav: 143

Sexy Bagerist:)

« Odgovor #39 : 09.05.2007, 19:05 »

V Slo se je že privlekel tam okoli 12.00 (mogoče celo prej) kdaj bo pa v svojo rezidenco prišel bo pa sigurno napisal  cheeky
Prijavljen

http://vikrce.myminicity.com/

Just Scania can give me the true love for all life and never leave me alone on lonely road...
Strani: [1] 2 3 4   Gor
Natisni
Pojdi na: