Boštjan
Poznavalec

Objav: 667
Think chocolate!
|
 |
« Odgovor #40 : 21.04.2007, 22:17 » |
|
Slika je nažalost malo manjše kvalitete
Paparazzo Dino spet malo zaspal  Na MAN-ovi uradni strani imaš sliko tudi v večji resoluciji.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V življenju največ tvegamo, če ne tvegamo.
|
|
|
Man5Star
Sopotnik
Objav: 138
Man5star
|
 |
« Odgovor #41 : 21.04.2007, 23:18 » |
|
Boštjan bi mi ti povedal kje točno dobim na strani to fotografijo od MAN-a?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
MAN-King of the road ;) SCANIA- The QUEEN :P ;)
|
|
|
Scotty 73
Sopotnik
Objav: 623
Mercedes-Benz
|
 |
« Odgovor #42 : 22.04.2007, 10:27 » |
|
Slika je nažalost malo manjše kvalitete
Paparazzo Dino spet malo zaspal  Na MAN-ovi uradni strani imaš sliko tudi v večji resoluciji. Jah malo pa res  Drugače se mi pa kr dopade TG-X  Treba ga je videti vživo  Lp Dino™!!! 7-3!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
ANTENNE bayernActros ---> The road goes on forever, and the party never ends... 
|
|
|
Scotty 73
Sopotnik
Mercedes-Benz
|
 |
« Odgovor #43 : 04.05.2007, 18:36 » |
|
Man TGX kabina xlx  (C) LKW-INFOS Lp Dino™!!! 7-3!
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Odpadnik
|
 |
« Odgovor #44 : 16.05.2007, 20:38 » |
|
Eko...pri nas se pa nahaja kabina testnega novega mana. Kot sem poročal na prejšnjem forumu...je moj sodelavec imel totalko na manu tga xxl410... Uničena je bila le kabina. Tako da so dobili na firmo temnordečo kabino XXL...tisto od novih testnih manov. Kabina je pa dol prišla brez maske in brez armaturke (ti deli so edino drugačni pri novi seriji tga). No kot zanimivost pa omenim da je sama kabina stara skor eno leto...torej...toliko časa so testirali nove mane  7-3 Blaž 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Trucker -> King of the road!
|
|
|
Scotty 73
Sopotnik
Mercedes-Benz
|
 |
« Odgovor #45 : 16.05.2007, 21:18 » |
|
Mogoče imaš kašno fotko? Samo informativno me zanima kako to zgleda  Lp Dino™!!! 7-3!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Matej Ferencek
Voznik

Objav: 719
M_E_R_C_E_D_E_S
|
 |
« Odgovor #46 : 18.05.2007, 23:13 » |
|
Je kar lep s temi velikimi odprtinami, pa malo kroma. Te luči so mi bolj všeč kot pa starejše. Ogledal pa kar nekaj, da pokriješ čim večje območje.  LP Matej
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Gasa le gasa, saj ravna je trasa!! Mercedes - Benz, Auf Achse
Pajo Legenda
|
|
|
|
Robert Berložnik
|
 |
« Odgovor #47 : 24.05.2007, 17:41 » |
|
Eko...pri nas se pa nahaja kabina testnega novega mana. Kot sem poročal na prejšnjem forumu...je moj sodelavec imel totalko na manu tga xxl410... Uničena je bila le kabina. Tako da so dobili na firmo temnordečo kabino XXL...tisto od novih testnih manov. Kabina je pa dol prišla brez maske in brez armaturke (ti deli so edino drugačni pri novi seriji tga). No kot zanimivost pa omenim da je sama kabina stara skor eno leto...torej...toliko časa so testirali nove mane  7-3 Zdravo Blaž, a Milan dobi kr novo kabino, to bo pa fletn.Lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Boštjan
Poznavalec

Think chocolate!
|
 |
« Odgovor #48 : 24.05.2007, 20:15 » |
|
Glede na to da ogromno ljudi nestrpno čaka kako bo izgledala notranjost novega TGXa, moram reči, da so vsaj za moj okus, oblikovalci delo opravili naravnost odlično!  Samo volan in števci ostajajo enaki, vse ostalo je povsem novo, drugačno kot pri konkurenci in še najbolj spominja na osebni avto. Edino škoda, da niso še ročne ter stikala tipmatic menjalnika prestavili na armaturko.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
mel
Voznik - Študent
Objav: 51
|
 |
« Odgovor #49 : 24.05.2007, 20:47 » |
|
Se strinjam, da zgleda kot notranjost kot v avtu. Všeč so mi bolj čiste linije, pa več ravnih površin kot pri starejšem modelu. Na Manovi uradni strani sem našel samo eno sliko. Me zanima, kako zgleda notranjost še iz drugega zornega kota...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Človek, ki ne dela napak, običajno nič ne dela.
|
|
|
Scotty 73
Sopotnik
Mercedes-Benz
|
 |
« Odgovor #50 : 24.05.2007, 21:45 » |
|
Meni se zelo dopade  Malo me spominja na kakšno avtobusno armaturo  Lp Dino™!!! 73!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Odpadnik
|
 |
« Odgovor #51 : 26.05.2007, 23:00 » |
|
Že srečeval tri nove mane ta teden v okolici Nurnberga. Tistega ki je na fotki, ter dva šleperja s kabinama xxl. 7-3 Blaž 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Jernej Kosmač
|
 |
« Odgovor #52 : 28.05.2007, 12:25 » |
|
Glasenčnik je kupil čisto novega mana, med prvimi furami (mi je pravil en šofer) mu je u Italiji že crknil, sploh ni hotel vžgati, pri pfeiferju pa tudi dva crknila, enemu manu tga xxl je mašina zaribala, za drugega pa ne vem kaj je blo videl sem ga na prikolici pripeljanega iz avstije bil pa je man L2000
Lp Jernej
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Piranja
Voznik

Objav: 212
Piranja
|
 |
« Odgovor #53 : 28.05.2007, 19:28 » |
|
Glasenčnik je kupil čisto novega mana, med prvimi furami (mi je pravil en šofer) mu je u Italiji že crknil, sploh ni hotel vžgati, pri pfeiferju pa tudi dva crknila, enemu manu tga xxl je mašina zaribala, za drugega pa ne vem kaj je blo videl sem ga na prikolici pripeljanega iz avstije bil pa je man L2000
hehe, kako ze gre, baba slisala, baba rekla 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
prelepa gorenjska ---------------- mein sport ist transport
|
|
|
Scotty 73
Sopotnik
Mercedes-Benz
|
 |
« Odgovor #54 : 28.05.2007, 21:32 » |
|
Danes slikano na MAN-ovem centru v Ljubljani   MAN 5star  Lp Dino™!!! 7-3!
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Man5Star
Sopotnik
Objav: 138
Man5star
|
 |
« Odgovor #55 : 28.05.2007, 21:40 » |
|
:rockon:Ma to Dino, da si sliku Man5star-a  . Pa sej veš Dino jst pa  Man 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
MAN-King of the road ;) SCANIA- The QUEEN :P ;)
|
|
|
|
|
|
Odpadnik
|
 |
« Odgovor #57 : 04.06.2007, 17:26 » |
|
Eko če smo bolj natančni. Naš L2000 (moja bivša makina) je šoferju zakuhala...saj se je kamion s polno tomažo rad kdaj grel v klance. Tak da to se je zgodlo v Taurnu. Tak je to, ko tišiš 24 tonsko kompozicijo tja gor...in mučiš teh bogih 220 konjev  Man Tga 430... Njemu je pa v Italji razpizdilo turbino... Jo tam popravil en naš mehanik...a pozabil očistit zadeve kot je treba. Nakar šofer zalaufa kamion..in lepo pride ta umazanije v motor...pa naredi le "buuummm". Škode za 20.000€ Kamion je pa star dobri dve leti in pol, oz. slabe tri. 7-3 Blaž 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Matej R
|
 |
« Odgovor #58 : 04.06.2007, 17:45 » |
|
Ja natančnost ima odstopanja, ki so med pogovori načeoma lahko velika, napram popravilu turbine. Torej neočiščenost je bila stvar popravila ne proizvalajca motorja. To da maš pa na 24tonski kompoziciji "komaj" 220konjev, pa tudi ni napaka pri proizvalajcu. Dandanes se takšnim kompozcjam nameni dosti več... 360 konjev je spodnja skrajnost.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Till Lindeman
na krivini u brzini, sa elanom za volanom
|
|
|
|
Odpadnik
|
 |
« Odgovor #59 : 04.06.2007, 18:43 » |
|
Matej..no najprej popravek. Šlo je za MANa 12.224...kateri ima zadaj zapeto prikolico 12 tonsko. Takih kompozicij je celo dosti na cestah. Sedaj ko počasi usihajo priklopniki 7,5t+7,5t,...se vse bolj pojavljajo kompozicije 12t + 12t. Je pa logično da to ni tovarniška napaka..ampak na to mora šofer sam bit pozoren kako tak avto tišči v klance. Ja za MANa tga pa...napaka mehanika...oz. površnost. Je pa man L2000 že popravljen. 7-3 Blaž 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Scotty 73
Sopotnik
Mercedes-Benz
|
 |
« Odgovor #60 : 07.06.2007, 18:20 » |
|
MAN TGX  Blaž a bo vš man tisti, ki je dobil novo kabino imel tud tako masko in luči? Lp Dino™!!! 7-3!
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Odpadnik
|
 |
« Odgovor #61 : 09.06.2007, 13:50 » |
|
Ne...tisti man je že nared. Maska in luči še tastari..saj je kabina prišla dol brez odbijača in maske....prav tako brez armaturke...(zakaj tako, mislim da ne rabim komentirat). 7-3 Blaž 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Boštjan
Poznavalec

Think chocolate!
|
 |
« Odgovor #62 : 18.06.2007, 01:18 » |
|
Malo skominov TGX 680 
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sviz
|
 |
« Odgovor #63 : 18.06.2007, 11:02 » |
|
he he ne znajo drugega ku kopirat mercedesa 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Simon Zupančič
Sopotnik
Objav: 231
bodoči šofer
|
 |
« Odgovor #64 : 18.06.2007, 11:17 » |
|
a ni tudi scania napovedala 680 konjev? to bo še lušno
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
nemčija ima dva schumacherja ostali so pa staumacherji
|
|
|
Žiga Detela
Sopotnik
Objav: 166
|
 |
« Odgovor #65 : 18.06.2007, 11:50 » |
|
Mislim da je ja.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
By Memoooo!!!
|
|
|
|
M&M
|
 |
« Odgovor #66 : 18.06.2007, 17:08 » |
|
he he ne znajo drugega ku kopirat mercedesa  Konkurenca mora bit 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Scotty 73
Sopotnik
Mercedes-Benz
|
 |
« Odgovor #67 : 18.06.2007, 18:36 » |
|
Lep je tale TGX-ek  680 he he he konec Volvo-tovega pihanja z 660 he he he  Lp Dino™!!! 7-3!
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sviz
|
 |
« Odgovor #68 : 18.06.2007, 20:20 » |
|
me prav zanima kdo sploh ve na kaj sem mislil z tisto konkurenco. Kdor prav odgovori, dobi en krog z mercedesovim originalom 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Jernej Kosmač
|
 |
« Odgovor #69 : 18.06.2007, 20:26 » |
|
me prav zanima kdo sploh ve na kaj sem mislil z tisto konkurenco. Kdor prav odgovori, dobi en krog z mercedesovim originalom  Da ma MAN isti znak V8 kot Mercedes 
|
|
|
|
« Zadnja sprememba: 18.06.2007, 21:13 Jernej Kosmač »
|
Prijavljen
|
|
|
|
Scotty 73
Sopotnik
Mercedes-Benz
|
 |
« Odgovor #70 : 18.06.2007, 21:08 » |
|
me prav zanima kdo sploh ve na kaj sem mislil z tisto konkurenco. Kdor prav odgovori, dobi en krog z mercedesovim originalom  Da neboš slučajno mislil, da sem jaz odgovarjal na tvoje vprašanje  Jst sem dal samo komentar  Lp Dino™!!! 7-3!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Boštjan
Poznavalec

Think chocolate!
|
 |
« Odgovor #71 : 18.06.2007, 23:36 » |
|
Kdor prav odgovori, dobi en krog z mercedesovim originalom  Kje boš pa dobil zvezdo "the originale"? Odgovarjal sicer ne bom, ampak en krog bi se pa vseeno zapeljal 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sviz
|
 |
« Odgovor #72 : 19.06.2007, 00:12 » |
|
prva možnost: moja nekdanja firma, če je še kašen ostal na dvorišču druga možnost: luka koper tretja možnost: tib ilirska bistrca
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Matej R
|
 |
« Odgovor #73 : 19.06.2007, 00:23 » |
|
Borut, mogoče misliš dve izpušni cevi? Kakor se spomnim so včasih kakšni MBji imeli dve izpušni cevi malo manšega fi-ja.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Till Lindeman
|
|
|
Boštjan
Poznavalec

Think chocolate!
|
 |
« Odgovor #74 : 19.06.2007, 10:36 » |
|
to bo še lušno
Ko vidiš ceno za TGX V8, te mine vsa "luštnost".  Sploh bo pa TGX zanimiv zaradi drugih "sladkorčkov" tale V8 motor je mogoče še najmanj pomemben. Borut: izberem luko Koper - tisti so "ta pravi" in imajo največ karme 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Simon Zupančič
Sopotnik
bodoči šofer
|
 |
« Odgovor #75 : 19.06.2007, 11:25 » |
|
Borut mogoče misliš "black edition"?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Matej R
|
 |
« Odgovor #76 : 19.06.2007, 11:30 » |
|
Že že, da je v črnobeli kombinaciji, sam v luki ali pa pri TIB ne vidiš black edition actrosa.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Till Lindeman
|
|
|
|
LEON
|
 |
« Odgovor #77 : 25.06.2007, 22:47 » |
|
MAN 5-star, ki se prodaja na avto.net 
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aljaž
Voznik

Objav: 268
|
 |
« Odgovor #78 : 04.07.2007, 00:43 » |
|
Prej mi ta TGX ni bil ravno všeč, ampak na teh zadnjih nekaj slikah je pa prav simpatičen. Sploh maska mi je všeč pa luči ki mi zgledajo večje kot na TGAju. Samo spet ma tako veliko šipo...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Simon Zupančič
Sopotnik
bodoči šofer
|
 |
« Odgovor #79 : 04.07.2007, 16:06 » |
|
men se pa ravno ta velika šipa dopade, pa tak zgleda bol širok pa tut malo krhek 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|