tovornjak forum

Splošno => Forum tovornjak **Obvezno obišči pred uporabo foruma!** => Avtor teme: tovornjak - 29.05.2007, 21:25Naslov: Uvodnik - Dobrodošlica
Avtor: tovornjak - 29.05.2007, 21:25
Tako, pa smo tukaj. Pred vami je povsem nov forum tovornjak. Po dobrih treh letih uspešnega prepoznavanja smo ugotovili, da to le ni vse, če postaneš "popularen". To prinese tudi določene slabosti. Tako je iz dneva v dan več raznovrstnih neznanih uporabnikov. Posledično temu pa pada nivo in kvaliteta vsebine, kljub vsemu trudu, ki smo ga administratorji in moderatorji vnašali, da forum ostane na nivoju. Prišli smo do zaključka, da več ni drugega izhoda kot, da postavimo forum na novo s povsem novimi "pravili igre". Odločili smo se, da bomo v forumu sodelovali kot osebe z imeni, ne pa kot neznani uporabniki skriti za svojimi psevdonimi. Verjamemo, da bo to prineslo povsem novo dimenzijo kvalitete in vsebine foruma ter, da bo forum tovornjak medij vreden prebiranja tudi zahtevnejših uporabnikov in obiskovalcev. Želimo vam postreči z obilo (kolikor se da) verodostojnih informaciji na to tako pomembno temo, kot so gospodarska vozila in transport.

Forum in portal tovornjak sta bila prva tovrstna spletna medija pri nas v slovenskem jeziku. Poleg vseh drugih obveznosti (vsi ustvarjalci smo zaposleni in nam portal in forum nista vir dohodka za preživljanje) se iz dneva v dan trudimo vzdrževati, obnavljati in posodabljati ta naš priljubljen spletni medij. Želimo si še naprej ostati številka 1 in našo razpoznavnost ter uspešnost še povečati. Klub je bil velik korak naprej. Kaj nas še čaka v prihodnosti bo pokazal čas. Prepričani pa smo, da smo kolektiv prijaznih in prijetnih zanesenjakov polnih želj in idej, ki jih bomo vsekakor poskušali uresničevati.

Vsem novim obiskovalcem želimo prijetno prebiranje foruma, vabimo jih pa, da si kot referenco ogledajo tudi naš prejšnji forum. Forum se nahaja na tej povezavi: http://www.tovornjak.net/forum/ (http://www.tovornjak.net/forum/)