Novice

Bus of the Year 2015 - MAN

29. oktober 2014
MAN-ov 18.75 metrski zgibni mestni avtobus Lion`s City GL CNG z evro VI normo emisij izpušnih plinov je osvojil prestižen naziv: Bus of the Year 2015.
Beri dalje

Scania menjalniki v MAN-u

21. oktober 2014
Po tem ko je VW postal večinski lastnik obeh podjetij, je bil pričetek intenzivnega sodelovanja med podjetjema le še vprašanje časa.
Beri dalje

Fuelmax zmagovalke testov

1. julij 2014
Letos predstavljena Goodyearova linija tovornih pnevmatik FUELMAX, ki omogoča prihranek pri gorivu in številne prevožene kilometre, je na TÜV SÜD Automotive primerjalnih testih kotalnega upora tovornih pnevmatik dosegla najvišje ocene in premagala vse konkurenčne pnevmatike.
Beri dalje

2 nova avtobusa za Izletnik Celje

3. junij 2014
Izletnik Celje je v sredo, 7. maja 2014 prevzel dva nova potovalna avtobusa MAN Lion's Coach R08. Avtobusa sta visokega turističnega razreda in nudita zavidljivo potovalno udobje v kombinaciji z maksimalno varnostjo. Že tako sodoben vozni park podjetja, ki razpolaga z 220 avtobusi, bo odslej še p ...
Beri dalje

Goodyear že 10 let na dirkah

29. maj 2014
Goodyear je že deset let edini dobavitelj pnevmatik za evropske dirke s tovornjaki. Vsa tovorna vozila, ki se bodo med seboj pomerila na Evropskem prvenstvu FIA v dirkanju s tovornjaki, bodo tudi letos opremljena z Goodyearovimi pnevmatikami.
Beri dalje

Premiera Volva FE z nizkim vstopom

25. maj 2014
Pri Volvo Trucks so razširili svojo ponudbo z nizko-vstopno verzijo novega Volva FE za Euro 6. Volvo FE LEC (Low Entry Cab) je bil z nizkim vstopom posebno zasnovan za mestne naloge. Odlikujejo ga že poleg že omenjenega nizkega vstopa še raven pod v kabini, odlična vidljivost, ter prostor za 4 ...
Beri dalje

Prvi Stralis tovornjaki na bioplin

8. maj 2014
Iveco je poslal svojim strankam prve Stralins Natural Power Euro VI tovornjake, katere poganja bioplin. Skupno so imeli do danes prodanih okoli 12.000 takih tovornjakov.
Beri dalje

Renault T slovenski tovornjak leta

23. april 2014
Nova serija T Renault Trucks je na podelitvi v Celju 10. aprila 2014 prejela priznanje Tovornjak leta 2014, ki sta ji ga podelili transportni reviji v Sloveniji, na osnovi prejetih glasov bralcev in strokovne žirije, ki so izbirali med tremi nominiranimi tovornjaki.
Beri dalje

Volvo Familiy day

12. april 2014
Volvo Trucks Slovenija je pred kratkim v Centru varne vožnje na Vranskem organiziral Volvo Family Day 2014 ter predstavil najpomembnejše novosti tovornih vozil Volvo FH, Volvo FM in Volvo FL. Prek 300 udeležencev je poleg prijetnega druženja lahko preizkusilo tovorna vozila Volvo.
Beri dalje

Novi Iveco Daily

8. april 2014
Tretja generacija vozil Iveco Daily prihaja na evropska tržišča. Uradna predstavitev izjemnega med najboljšimi bo potekala v mesecu juniju. Popolnoma novo vozilo, kot rezultat simbioze med tradicijo in inovativnostjo, bo postalo nepogrešljiv sopotnik poklicnih voznikov.
Beri dalje

Prihaja novi Citroën Jumper

26. marec 2014
Prva slika novega Jumper-ja. Prednji del je popolnoma nov, ter ima več prostora za Citroën-ov logo. Je prvi izmed nove serije kombijev od Citroën-a, Peugeot-a, ter Fiata.
Beri dalje

485 Scania tovornjakov v Avstrijo

22. marec 2014
Avstrijski javni sektor je podpisal pogodbo za 485 Scania Euro 6 tovornjakov v naslednjih 3 letih. Pogodba je težka okoli 65 milijonov Evrov. Vozila so bila izbrana glede na kriterije, kot so cena, izpust CO2, poraba goriva, ter razpoložljivost tehničnih rešitev.
Beri dalje

Stran:   < 1 2 3 4 5 6 7 8 70 >