Novice

M+S, 3PMSF ali namensko razvite?

24. november 2016
Namensko razvite zimske pnevmatike so pričeli v vedno večji meri uporabljati tudi gospodarski prevozniki, saj se, kot je pokazala nedavna Goodyearova raziskava, zavedajo, da lahko te pripomorejo k optimizaciji njihovega poslovanja v zimskem času.
Beri dalje

Mercedes-Benz X-CLASS

18. november 2016
Mercedes-Benz je predstavil koncept pick-up modela, ki bo nosil oznako razred X. Pričakujemo ga lahko konec prihodnjega leta.
Beri dalje

MAN kabrio za Korejo

16. november 2016
Podjetje MAN Truck & Bus Korea je na korejski trg dobavilo prvi in edini avtobus kabriolet, MAN Lion`s Touring, namenjen turističnim ogledom.
Beri dalje

Sava Cargo 4 za mega prikolice

15. november 2016
Sava, blagovna znamka pnevmatik iz koncerna Goodyear, je uvedla novo dimenzijo pnevmatik Cargo 4, ki je namenjena mega prikolicam s tovornim prostorom 100 m3. Pnevmatika z nizkim presečnim razmerjem po dostopni ceni zagotavlja kakovost na evropski ravni in pripomore k zmanjšanju operativnih stroš ...
Beri dalje

Thermoking z novim hladilnim plinom

10. november 2016
Thermoking je edini proizvajalec hladilnih naprav za vozila na svetu, ki je uspešno opravil vsa laboratorijska preverjanja, testiranja v praksi in ATP-certifikacijo vseh svojih hladilnih sistemov z novim plinom R-452A, medtem ko druge proizvajalce pridobitev ustreznih certifikatov še čaka.
Beri dalje

Tovornjak leta je ...

6. november 2016
Prestižni naziv International Truck of the Year 2017 je osvojila nova generacija tovornjakov Scania, Volkswagen Crafter je prejel naziv International Van of the Year 2017, Solaris Urbino 12 electric pa je postal International Bus of the Year 2017.
Beri dalje

FORD Trucks prihaja v Evropo

24. oktober 2016
Ford Trucks se pripravlja na prihod na evropski trg, ponudili pa bodo tovornjake, ki so opremljeni z novimi motorji Euro 6.
Beri dalje

TGE, novi dostavnik iz MAN-a

15. september 2016
Pri MAN-u so s predstavitvijo svojega prvega dostavnika pod imenom TGE, konkurenci na trgu dostavnih vozil napovedali ogorčen boj. S to potezo so Nemci zaokrožili svojo ponudbo tovornega programa, ki zajema vozila od 3 do 44 ton.
Beri dalje

Nova generacija Scanie

13. september 2016
NextGenScania, kot so pri Scanii s skupnim imenom poimenovali novo generacijo tovornjakov, je 23. avgusta v Parizu požela veliko medijsko pozornost. Deset let razvojnega dela, milijone prevoženih kilometrov in vložek v višini dveh milijard evrov, prinaša popolnoma novo generacijo serije R ter u ...
Beri dalje

30 MAN-ov za LPP

18. januar 2016
Na javnem razpisu za dobavo 30 nizkopodnih mestnih avtobusov s pogonom na plin je LPP izbral dobavitelja MAN.
Beri dalje

Rast prodaje tovornjakov v Evropi

13. januar 2016
Preden se bančni balonček ponovno razpoči in zapademo v novo krizo, lahko povemo, da prodaja gospodarskih vozil v Evropi raste.
Beri dalje

Kaj prinašajo pametni tovornjaki?

6. januar 2016
Komunikacijske možnosti so skorajda neomejene tudi v povezavi z vozili, zato pričakujte, da bo v prihodnjih letih vaš tovornjak preko mobilnega telefona pridobival vse več podatkov.
Beri dalje

Stran:   < 1 2 3 4 5 6 7 70 >