Vse o nakupovanju

Iskanje izdelka

Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja na levi strani zgoraj. V okvirček vpišete iskani izdelek in v osrednjemu delu zaslona se Vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno.

Izdelek lahko iščete tudi po skupinah izdelkov v levem stolpcu. Preprosto izberete želeno kategorijo, znotraj katere se Vam prikažejo še podkategorije, med katerimi lahko izbirate.


Nakupovalna košarica

Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v Vaši trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino s pritiskom na gumb " + " oz. " - " se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s pritiskom na gum "odstrani".


Postopek nakupa

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem kliknite na gumb "naprej". Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišite zahtevane podatke.

Po vpisu Vaših podatkov in podatkov o naslovu dostave, le te potrdite z gumbom "naprej". Sistem vas preusmeri v obrazec, kjer izberete način plačila in dostave.


Zaključek nakupa

... in če je vse v redu, naročilo potrdite s klikom na gumb "zaključi nakup".

Če ste v podatkih vpisali Vaš pravilen e-mail naslov, boste po opravljenem postopku nakupa prejeli elektronsko potrdilo o prejemu naročila.


Dostava

Vse izdelke, ki so na zalogi (navedeno pri posameznih izdelkih) odpremimo v 1-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila! Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu naročila.

Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije. Vse pogodbe za slovenske državljane se sklepajo v slovenskem jeziku. Izdelke, ki so pošli, Vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z Vami. Poklicali Vas bomo po telefonu oz. sporočili na Vaš e-naslov.

Ko bo dostavljalec pripeljal blago do Vas, mu boste blago plačali z gotovino, oz. boste nakup opravili po položnici (v tem primeru blaga ob dostavi ni potrebno plačati).


Stroški dostave

Stroški dostave znašajo 4,00 Eur ne glede na velikost in težo paketa.